Bolest v krku a horečky! Heroinová Tereza v base onemocněla a trpí nespavostí

Poslední dny zažívá Tereza Hlůšková (23) jednu nepříjemnost za druhou. Nejprve byl odročen první termín odvolacího soudu, k němuž se nepravomocně odsouzená pašeračka hodně upínala. Teď se zase dostavily problémy fyzického rázu. Podle zdroje Expres.cz dívka opět onemocněla. Doktor jí následně zakázal něco, bez čeho se pákistánské vedro snad ani nedá přežít!

Zdroj redakce Expres.cz, který žije v Pákistánu a má kontakty ve věznici Kot Lakhpat, nás nově informoval o tom, že Tereza Hlůšková je opět nemocná.

„Trápí ji bolest krku a má také horečky,“ svěřil se nám člověk, který kauzu české pašeračky bedlivě sleduje přímo z místa dění.

Terezu v kriminále už delší dobu sužují také problémy se žaludkem. Dlouho se tedy snaží vyhýbat vězeňské stravě a drží přísnou dietu. V minulých dnech se jí ale neudělalo dobře a skončila na ošetřovně.

„Dostala léky. Kvůli nemoci totiž nemůže v noci spát. Podle vězeňského lékaře za tím mohou být klimatické změny,“ dodal náš zdroj.

Doktor Tereze zakázal pít studené nápoje, což v současné době, kdy v Pákistánu stále ještě panují třicetistupňové pařáky, není příliš příjemná zpráva. Rovněž byly Tereze na nějaký čas zakázány vycházky.

O Terezu se kromě doktora prý starají i její spoluvězeňkyně, s nimiž má Češka velmi dobré vztahy.

Terezu Hlůškovou zadrželi pákistánští celníci loni 10. ledna na letišti v Láhauru. V jejím zavazadle bylo devět kilogramů heroinu. V březnu dívka vyfasovala osm let a osm měsíců. Krátce po rozsudku Tereza podala odvolání.

Odvolací soud měl začít její případ projednávat 7. října. Jednání bylo ale odročeno.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 9:50 středa 12. února 2020. Anketa je uzavřena.

  • 60
  • 28
  • 27
  • 25
  • 25
  • 24