Tajemná návštěva v pákistánském vězení. Chci se vdávat, vzkázala pašeračka Tereza

  • Češka Tereza Hlůšková (22) je už více než rok v Pákistánu.
  • Je obviněna z pašování devíti kilogramů heroinu.
  • Ona celou dobu tvrdí, že je nevinná a drogy jí někdo podstrčil.
  • I přestože jí hrozí tvrdý trest, u soudu se pravidelně usmívá a vypadá, jako by jí v base nic nechybělo.
  • Teď našemu zdroji prozradila, že by se brzy ráda vdala.
Už je to pěkně dlouho, co Tereza Hlůšková (22), která je v Pákistánu obviněna z pašování heroinu, vyrazila na rande s mužem. Více než rok už totiž tráví veškerý svůj čas buď s dalšími kriminálnicemi v base, nebo u soudu. Jistě by chtěla být opět milována a hýčkána. A to není vše. Podle našeho zdroje dívka z Uherského Hradiště plánuje svatbu! Vezme si Terezu slavný pákistánský zpěvák?

Redakci Expresu se svěřil zdroj, který kauzu Terezy Hlůškové sleduje přímo v Pákistánu a je se zadrženou Češkou v pravidelném kontaktu. Tereza prostřednictvím našeho zdroje sdělila, že stejně jako každá jiná žena sní o dokonalé svatbě. „Vezmu si krásného muže,“ pravila Tereza. To, o koho se jedná, už ale neprozradila.

Ctitelů má ale Tereza v Pákistánu habaděj. V zemi ji totiž všichni považují za modelku a krásku v nesnázích. Muži z ní doslova šílí. Nedávno se do Terezy například zamiloval bláznivý právník, který ji údajně i požádal o ruku. A tento chlapík evidentně není jediným mužem, který se do pohledné Češky zakoukal.

„Neřekla mi, o koho se jedná, ale svěřila se, že až bude na svobodě, provdá se za krásného muže,“ řekl nám náš zdroj, který s Terezou o případné svatbě mluvil.

„Řekla mi, že lidé v Pákistánu jsou k ní moc milí. Minulý týden se s ní ve vězení setkal zdejší zpěvák Waris Baig. Přišel původně z jiných důvodů, ale zapovídal se poté s Terezou o jejím případu,“ pokračoval náš zdroj.

Waris Baig, pákistánský zpěvák, který se měl sejít s Terezou. Bude to její ženich?

Může být pákistánský zpěvák Waris Baig tím krásným mužem, kterého si Tereza, až bude jednou na svobodě, vezme za manžela? Těžko odhadovat. 

Podle posledních zpráv si ale Tereza na svatbu bude muset počkat. Šance na to, že se dočká brzké svobody, nejsou příliš veliké.

„Kdybych si měl tipnout, tak podle mého názoru Tereza vyfasuje osm let,“ řekl nám před časem náš zdroj z Pákistánu.

Češku Terezu Hlůškovou zadrželi celníci v pákistánském Láhauru loni 10. ledna. Dívka měla u sebe v kufru devět kilogramů heroinu. Celou kauzu provázejí zvláštní průtahy. Už několikrát dostala Tereza nového soudce. Měnila dokonce i právníka. 

Rozsudek měl padnout nejprve v listopadu, pak před Vánocemi, poté zase začátkem roku. Je únor a stále je těžké odhadnout, jak na první pohled jednoznačný případ mladé pašeračky nakonec dopadne.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 1:23 čtvrtek 6. června 2019. Anketa je uzavřena.

  • 85
  • 41
  • 15
  • 13
  • 12
  • 11