Tereza vytočila soudce! Kouřila na chodbě, teď má utrum

Další nepříjemnost pro Terezu Hlůškovou (22) je na světě! Češka, která je v Pákistánu obviněna za pašování heroinu, už si jen tak nezakouří. S cigaretou na chodbě ji totiž spatřil soudce a tomu se něco takového vůbec nelíbilo, tak se rozhodl pro radikální nařízení.

Tereza je patrně vášnivá kuřačka a chtěla se po jednom z posledních soudů trochu odreagovat tím, že si dá pár šluků. 

Kouření v útrobách tamního soudu ale podle našeho zdroje není povoleno nikomu z vězňů. Samozřejmě ani těm, kteří ještě nejsou pravomocně odsouzeni, tak jako Tereza.

Cigarety prý Tereza donedávna dostávala od místních policistů a členů eskorty. Ti mladou Češku prý litují a chtějí jí dopřát alespoň malé potěšení v podobě občasné cigaretky.

Teď ale Terezu během pokuřování na chodbě spatřil soudce a nebyl z toho vůbec nadšený. „Zlobil se a požádal policisty, aby už Tereze cigarety nedávali,“ svěřil se nám náš zdroj.

Cigáro ji vyšlo draho.

Terezu toto rozhodnutí velmi rozesmutnilo. Obviněná Češka říká, že bez kouření nemůže žít,a poprosila soudce o odpuštění. Ten něco takového ale rázně odmítl, a tak to vypadá, že si mladá dívka jen tak „nezačoudí“.

Terezu viděl kouřit soudce a hodně se naštval.

Bude zajímavé sledovat, jestli se brzy objeví abstinenční příznaky. 

Ztuhne například Tereze bez cigára její pověstný úsměv? To uvidíme už ve čtvrtek, kdy je v plánu další soud. Tentokrát bude na programu závěrečná řeč obhajoby.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 8:05 pátek 21. června 2019. Anketa je uzavřena.

  • 59
  • 59
  • 34
  • 32
  • 18
  • 16