Tereza trpí v Pákistánu, její kámoška Simona dělá luxusní společnici. Kolik stojí?

Pocházely ze stejného města, byly to nerozlučné kamarádky a žily podobným stylem života. Zatímco Tereza Hlůšková (23) už rok a půl trčí v pákistánské base, kam ji dostal kufr plný heroinu, Simona Hučíková (24) si plnými doušky užívá luxusu a vypadá to, že na svou kámošku už dočista zapomněla. Na Instagramu se chlubí drahým autem, značkovými šaty a vymetá dovolenkové destinace, kam se jen tak někdo nepodívá. Jednou je to Miami, podruhé zase Ibiza. Teď se ukázalo, jak si na život na vysoké noze Simona vydělává. Pracuje jako luxusní společnice!

Simona Hučíková už v minulosti avizovala, že hodlá co nejvíce vytěžit z toho, že ji veřejnost i média vnímají coby „kámošku pašeračky Terezy“.

Zatím se jí to daří poměrně dobře. Před časem se dokonce dostala na titulní stránku časopisu Playboy. Nově se také objevila v nabídce krásných slečen na stránkách agentury Caribbean Relax.

Jedná se o společnost, která zámožným mužům nabízí povyražení s krásnými a mladými dívkami z celého světa. Jedna z těchto dívek je z České republiky a jmenuje se Simona Hučíková.

Agentura Caribbean Relax ji prezentuje coby svou hlavní hvězdu, sexy playmate a celebritu!

Tohle tělo je k mání. „Zážitek“ se Simonou ale nevyjde levně.

Jedná se ale o dost drahou zábavu. Jenom galerie Simoniných fotek vyjde na 99 dolarů (přes 2200 korun). 

Pokud si budete chtít s blonďatou modelkou užít ve skutečnosti, připravte si 1000 dolarů (přes 23 tisíc korun) plus stejné peníze jako „rozpočet na jeden den“.

Jenom její VIP galerie stojí 99 dolarů.

„Splníme požadavky každého klienta,“ uvádí agentura na svých stránkách.

Simona, ale i jiné nabízené dívky přiletí podle agentury za svými klienty kamkoliv po celém světě.

„Zvolte si předem svou modelku, zaplaťte, dejte nám vědět, kde plánujete dovolenou, a užijte si nejlepší dovolenou ve svém životě,“ stojí na stránkách.

Simona Hučíková coby luxusní společnice

Teď už se dá pochopit, že je Simona pomalu každý týden jinde a žije si jak královna. Nejspíše má velice bohatou klientelu. Luxusní společnici navíc dělala už v minulosti a vůbec se tím netajila.

Simona Hučíková coby luxusní společnice

Krátce poté, co Terezu loni v lednu celníci zadrželi na letišti v Láhauru, se Simona v médiích chlubila, že s Terezou byla nejenom kamarádka, ale také společně ve Švýcarsku v minulosti provozovaly něco jako nevěstinec.

„Tereza tam byla asi dvakrát, pak začala jezdit do Pákistánu. Já tam jezdila asi dva roky. Ale nebyly to jen sexuální služby, jak se píše. Mám hodně bohatou klientelu, šlo i o večeře a tak,“ svěřila se Simona pro Blesk.cz.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:57 středa 11. prosince 2019. Anketa je uzavřena.

  • 57
  • 34
  • 27
  • 21
  • 20
  • 20