Love story v Pákistánu? Do Terezy se měl zamilovat bláznivý právník, chce si ji vzít!

Případ nejslavnější české pašeračky Terezy Hlůškové (22) se dočkal velice zajímavého zpestření. Podle Arshada Aliho, exkluzivního zpravodaje Expresu, se do pohledné dívky zamiloval pákistánský právník, který dokonce narušil poslední soud.

Tereza Hlůšková je v Pákistánu už více než deset měsíců. Za tu dobu stihla svou pohlednou tváří a pikantní minulostí zaujmout jistě mnoho tamních mužů.

Jedním z nich má být podle našeho zpravodaje Arshada Aliho místní právník, který se jmenuje Shoaib Nazai a je pravidelným hostem soudních líčení s Terezou Hlůškovou. 

„Říká, že se do ní zamiloval a chce si ji vzít,“ tvrdí o Terezině ctiteli Arshad Ali.

Tento sympaťák se prý zamiloval do pašeračky Terezy.

Doteď to prý byla legrace, ale v pátek, kdy proběhl dosud poslední soud se zadrženou Češkou, vše zašlo až příliš daleko. 

„Před ostatními Tereze řekl, že ji miluje, a požádal ji o ruku. Prý chce být navždy s ní,“ popsal nám situaci u pátečního soudu Ali.

Podle Aliho byl právník dokonce vykázán ze soudní síně a má odteď zákaz chodit na další líčení. Prý Terezu svým chováním obtěžoval.

„Chodil doteď na každý soud jen proto, aby se s ní viděl. Tereza o něj ale nestojí,“ sdělil nám dále Ali.

Krásná Tereza v roušce a její ctitel několik metrů za ní.

Údajný Terezin ctitel je ale, zdá se, neoblomný. I poté, co byl ze soudní síně vykázán, na svou lásku čekal před budovou. Zde ho doslova obklíčili zvídaví novináři, včetně našeho zpravodaje Arshada Aliho.

A Alimu tento sympaťák potvrdil, že to s Terezou myslí vážně.

Chodí na každé soudní líčení.

Vzhledem k tomu, že podle posledních zpráv se Tereza z basy v nejbližší době jen tak nedostane, tak vztah mezi ní a pákistánským právníkem nevypadá příliš reálně.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 pondělí 1. dubna 2019. Anketa je uzavřena.

  • 83
  • 25
  • 18
  • 16
  • 13
  • 9