Kde bere Tereza make-up? Nosí jí ho bláznivý právník, co Češku požádal o ruku

Češka Tereza Hlůšková (22) u pákistánského soudu připomínala spíše filmovou hvězdu a módní ikonu než kriminálnici, která je souzena za pašování devíti kilogramů heroinu. Vždy měla na sobě slušivé brýle, módní značkové šaty a také výrazný make-up. Mnozí se jistě ptali, kde k tomu mladá dívka přišla. Expres zná odpověď!

Podle našeho exkluzivního zdroje se v tomto směru o dívku z Uherského Hradiště staral místní bláznivý právník Shoaib Nazi, který nedávno na veřejnosti prohlašoval, že se do Terezy Hlůškové zamiloval, údajně ji i požádal přede všemi o ruku.

„Nosil jí pravidelně make-up, ale také třeba i depilační krémy,“ potvrdil nám člověk, který kauzu bedlivě sleduje přímo z místa dění a s výše uvedeným právníkem několikrát komunikoval.

Bláznivý právník, který jinak s případem nemá nic společného, přinesl Tereze kromě šminek a různých krémů také šaty. „Dostala od něj dva různé kusy oblečení,“ řekl nám zdroj.

Zbylé šaty dívka dostávala od svého skutečného právníka Asghara Dogara a také od vězeňské dozorkyně, která se s Terezou skamarádila. „Byl to projev solidarity,“ vysvětlil nám zdroj.

Teď už to ale Tereza Hlůšková s přísunem líčidel a šatů jistě nebude mít tak jednoduché. Poté, co jí soudce napařil osm let a osm měsíců za pašování devíti kilogramů heroinu, má mnohem přísnější podmínky. 

Přestěhovali ji do jiné cely a už to tedy není jen modelka v nesnázích, ale je z ní odsouzená kriminálnice a podle toho s ní bachaři budou jednat. 

Navíc podle posledních zpráv propadla dívka v minulých dnech těžkým depresím. S nikým se nebaví a odmítá jíst.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 22:35 úterý 23. července 2019. Anketa je uzavřena.

  • 75
  • 21
  • 20
  • 19
  • 18
  • 15