Zpověď Terezina „ženicha“: Požádal ji o ruku, ale manželku už má. Ta to schválila

Do nepravomocně odsouzené pašeračky Terezy Hlůškové (22) se v Pákistánu zakoukalo jistě mnoho mužů. Jedním z nich je místní bláznivý právník Shoaib Nazi, který dívku z Uherského Hradiště dokonce požádal o ruku. Kde se vzala jeho náklonnost k Češce, která za pašování devíti kilogramů heroinu nedávno vyfasovala osm let a osm měsíců vězení?

Pákistánský právník Soaib Nazi pašeračku Terezu Hlůškovou pravidelně navštěvoval a podporoval během soudních líčení. V rozhovoru pro server Blesk.cz Pákistánec popsal, jaké bylo jeho první setkání s dívkou, která svým příběhem zaujala davy lidí jak v Pákistánu, tak v České republice.

„Byl jsem tehdy také u soudu a řešil jiný případ. Tam jsem Terezu spatřil poprvé. Vypadala tak nevinně. Ale to, co se mi na ní nejvíce líbí, je jiná věc. Je velmi pokorná,“ svěřil se právník, který se prý do mladé dívky ihned zamiloval.

Za pašování devíti kilogramů heroinu Tereza Hlůšková vyfasovala osm let a osm měsíců v místním kriminále. I přestože se Češka odvolala, podle jejího největšího ctitele je trest férový. „Od srdce si však přeji, aby byla Tereza znovu volná,“ řekl právník.

„Mé modlitby jsou s ní. Velmi moc si přeji, aby byl nejvyšším soudem zrušen její trest,“ dodal Shoaib, kterého teď nejspíše moc mrzí, že Terezu nemůže vídat.

„V kontaktu s ní nejsem. Třikrát jsem ji navštívil během procesu. Teď jsem podal žádost o to, abych ji mohl potkat znovu ve vězení, ale úředníci ji stále nepotvrdili,“ svěřil se Pákistánec, který před časem Terezu požádal o ruku, a to i přes to, že má doma manželku! „Manželka to chápe a vše mi schválila,“ překvapil.

Žádost o ruku tehdy Tereza odmítla, Shoaiba to ale ve snaze o získání krásné Češky nezastavilo.

„Chtěl jsem se pak stát jejím přítelem, ale to také odmítla. Několikrát jsem jí nabídl, že jí v soudním procesu pomůžu. To ji ale nezajímá. Moje nabídka však stále platí, pokud bude souhlasit,“ nabízí se zkušený právník.

Tereza si ale před časem podle našeho zdroje vybrala právníka nového a tím je jistý Naveed Khan, který je v Pákistánu považován za jednoho z nejlepších právníků na podobné případy. „Milenec“ Shoaib Nazi má taky nejspíše smůlu a bude nadobro pouze bláznivým Tereziným ctitelem.

Češka Tereza Hlůšková podle svých slov jezdila do Pákistánu jako modelka. Loni 10. ledna ji ale na letišti v Láhauru zadrželi celníci a v jejím zavazadle našli devět kilogramů heroinu.

Dlouho to vypadalo, že ostře sledovaný případ snad nikdy neskončí. Dvacátého března ale soudce Šahzád Raza vynesl rozsudek: osm let a osm měsíců v kriminále! 

Dívka se po posledním soudu sesypala a podle našeho zdroje dokonce několik dní poté nejedla a nekomunikovala s okolím. Nakonec se rozhodla podat odvolání, protože s výší trestu nesouhlasí. Rozsudek se ale nezdá ani státnímu zástupci. Ten ale na rozdíl od Terezy vidí problém v tom, že je trest příliš mírný.

Pro dívku z Uherského Hradiště žádá minimálně 25 let.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:40 čtvrtek 1. srpna 2019. Anketa je uzavřena.

  • 52
  • 30
  • 26
  • 22
  • 19
  • 17