Soukup si dělal legraci z Hlůškové. Ta reaguje: Radši mlč, sám doma nemáš světici!

Mediální magnát Jaromír Soukup (53) si v jednom ze svých mnoha pořadů vzal na paškál osvobozenou Češku Terezu Hlůškovou (26). Partner Agáty Hanychové (37) se detailně zajímal o to, kolik už mladá dívka na svobodě vystřídala partnerů. Soukup uvedl, že si nabrnkla pět fotbalistů, což podle Hlůškové není pravda. „Bylo to nechutné, sám doma nemá žádnou světici,“ řekla Tereza pro Expres.cz.

Jaromír Soukup nejspíše zkouší všechno možné i nemožné, aby měla jeho barrandovská televize větší sledovanost. Teď v jednom ze svých pořadů zaútočil na Češku Terezu Hlůškovu, která si odpykala více než čtyři roky v pákistánském kriminále za údajné pašování heroinu.

Soukup se zabýval tím, jak se dívka z Uherského Hradiště chová od nedávného propuštění a definitivního návratu do rodné země.

„Místo toho, aby řekla: Já už tu chybu nikdy neudělám, fakt mě to mrzí a budu vést řádný život, tak si asi za tři měsíce nabrnkla dalších pět fotbalistů,“ uvedl mimo jiné Soukup.

„Říkala, s kým vším spala a s kým chtěla spát, ale nespala. Její příběh rozdělil českou veřejnost,“ pokračoval partner Agáty Hanychové.

Tereza: Agáta není žádná světice. Soukupe, radši mlč!

Mediální magnát a moderátor v jedné osobě si nejspíše trochu popletl sporty a měl na mysli krátký románek s MMA zápasníkem Michalem Kotalíkem.

Jediný fotbalista, jehož Tereza skutečně „sbalila“, je bývalý útočník Slovácka či Jablonce Marián Kovář, s nímž je Hlůšková doteď a zdá se, že jim to klape.

Tereza se proti Soukupovým slovům ihned ohradila na Instagramu, kde prohlásila, že je na tom i s údajnými pěti fotbalisty lépe než miliardářova přítelkyně Agáta Hanychová.

Pro Expres.cz se poté bývalá vězeňkyně rozpovídala o tom, jak moc ji Soukupův výstup zasáhl.

„Bylo to nechutné. Nevím, proč se do mě takto navážel. Měl by si hledět svého, sám doma nemá žádnou světici,“ řekla nám Tereza, která tak narážela na to, že Soukupova současná láska poslední roky střídala partnery jako ponožky.

„Já jim přitom od začátku fandila a nechápala jsem ty závistivce, co se smáli na sociálních sítích. Agátu jsem měla vždy ráda,“ svěřila se Expresu Tereza.

„Kromě mě tam ještě pomlouval moderátorku Lucii Borhyovou a zneuctil památku Karla Gotta. Takhle o něm mluvit po smrti, to je hnus. Bylo mi pana Soukupa líto,“ dodala ještě Hlůšková, která ale více Soukupův výlev řešit nehodlá.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:30 úterý 31. ledna 2023. Anketa je uzavřena.

  • 47
  • 44
  • 16
  • 6
  • 6
  • 6