Soudce ji ignoruje, Tereze to nevadí: Kamerám se pochlubila vězeňskou kérkou!

A zase odročeno. Podivné praktiky láhaurského soudu, který rozhoduje o vině pašeračky Terezy, jako by nebraly konce. Jednání se neustále odkládají, jednou kvůli kriketovému turnaji, pak zase pro výpadek elektřiny. Tentokrát soudce Terezu v úmorných vedrech k jednání nahnal jen proto, aby jí oznámil, že na ni bohužel nemá čas. Mladá Češka si z toho však těžkou hlavu nedělá. Médiím se dokonce pochlubila novou vězeňskou kérkou!

Pašovala tvrdé drogy a za to se v Pákistánu nezřídka uděluje i trest smrti. Dvaadvacetileté Tereze sice jako cizince to nejhorší nehrozí, i tak je ovšem její případ zřejmě tím nejsledovanějším v zemi. Jenže to vypadá, že ta nejpověřenější osoba ho má tak trochu na háku.

Soudce si ve čtyřicetistupňových vedrech, která teď v Pákistánu panují, nechal mladou Češku ve středu předvést. Jenže o ničem opět nerozhodl, pouze si odškrtal docházku a obratem zase všechny přítomné poslal pryč. Tentokrát proto, že je prý zaneprázdněn a na případ pašeračky prostě nemá čas!

Její případ tím začíná nabírat až komických rozměrů. Soudce totiž odročuje jedno jednání za druhým a nad jeho důvody zůstává rozum stát. Jednou to bylo kvůli konání kriketového turnaje, potom zase třeba pro výpadek elektřiny. Také v pondělí dorazila upocená Tereza k soudu jen proto, aby se dozvěděla, že má kvůli stávce soudců zase smůlu.

Tereza vtipkuje se svými právními zástupci.

Jak se ovšem zdá, Tereza si z laxního přístupu vůbec nic nedělá. Naopak. Ke středečnímu soudu opět dorazila vymóděná a její outfit à la filmová hvězda opět vyšperkovaly stylové sluneční brýle.

A to není zdaleka vše. Pašeračka se dokonce přímo na kameru pochlubila, že si ve vazbě nechala udělat vězeňskou kérku! 

Tereza se pochlubila novou vězeňskou kérkou! Její předloktí teď zdobí dámská lodička.

Její předloktí teď zdobí obrázek dámské lodičky, který si pravděpodobně nechala udělat v uplynulém týdnu, protože předtím nikdy nebyl vidět. Je otázka, zda je tetování udělané jen henou, nebo si Tereza skutečně chce na tělo zvěčnit vzpomínku na pákistánskou basu. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:18 pátek 28. září 2018. Anketa je uzavřena.

  • 34
  • 14
  • 12
  • 11
  • 10
  • 7