Tereza H. navázala styky s místním drogovým zločinem. Kdo je tajemná přítelkyně?

Dvaadvacetiletá česká pašeračka heroinu se v asijském kriminálu za pár měsíců celkem rozkoukala. A to tak, že dokonce přijímá návštěvy z řad zločineckých kruhů! Podle nejnovějších informací prý udržuje přátelství s jinou odsouzenou a mnohem starší ženou, která Terezu dokonce podpořila u soudu.

Celebrita pákistánského vězeňství Tereza H. se jen tak rozsudku nedočká. Stále odročované líčení a prodlužování vazby ale snáší s úsměvem. I když stále přibírá, jako by si svou osobní tragédii ani neuvědomovala, a dokonce si užívá zájmu médií.

Blondýna se rozhodla zkrátit dlouhé chvíle za mřížemi své cely psaním knihy, v níž chce zúročit své dosavadní zkušenosti. Jak informuje zdroj Blesk.cz, Češka získala konexe na místní drogovou scénu, když se spřátelila s přibližně šedesátiletou spoluvězeňkyní odsouzenou též za drogové delikty.

Aktuálně ženu úřady propustily na kauci a ta se rozhodla své nové kamarádce ze střední Evropy nějak prospět, když se zúčastnila dalšího soudního jednání prodlužujícího Terezinu vazbu. Sama žena čeká na svůj soud na svobodě.

Působí spíš jako celebrita než pašeračka heroinu.

Co je podstatou tohoto přátelství, zatím není známo. Jisté ale je, že se Tereze H. hodí jakýkoliv kontakt zvenčí, který jí pomůže snášet pobyt ve vazbě.

Češka stále doufá v rychlou dohodu českých a pákistánských úřadů o jejím vydání do rodné země, ale tomu zatím nic nenasvědčuje. Pravděpodobně tak bude její kniha o pašování devíti kilogramů kvalitního heroinu pěkně dlouhá.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 9:44 středa 24. října 2018. Anketa je uzavřena.

  • 49
  • 41
  • 16
  • 14
  • 12
  • 11