Čeho se pašeračka Tereza bojí? Vyhýbá se odpovědi na bývalého právníka

Pašeračka Tereza změnila před více než měsícem advokáta a s pomocí nového právního zástupce komunikuje s redakcí Blesku. V posledním dopise se otevřeně vyjadřovala o bývalé kamarádce Simoně, se kterou obrážela erotické kluby a fotila v Pákistánu. Jenže některým odpovědím se opakovaně vyhýbá. Bojí se snad bývalého advokáta Zafara?

Tereza H. (22) je od ledna v pákistánské vazbě kvůli obvinění z pašování heroinu. Nejdříve ji v případu zastupoval Čaudhrí Džavád Zafar, který od začátku nepůsobil seriózně, o několik měsíců později ho z blíže nespecifikovaných důvodů vyměnila za Gulla Hassana Khana, jenž si prý doposud vede dobře. Právě pomocí nového zástupce Tereza komunikuje s Bleskem.

V posledním dopise Tereza komentuje počínání bývalé kolegyně a kamarádky, která se na Terezině neštěstí „vozí“ a vyjadřuje se o Tereze do médií. „Když vás dostane do kriminálu tzv. nejlepší kamarádka, staví svou kariéru na vašem neštěstí, tvrdí, že ona sama je nevinná, a všude kolem lže, jak když tiskne, tak to zamrzí, hodně!“ napsala Tereza Blesku o své kamarádce Simoně.

Čeho si ale v Blesku také všimli, je, že Tereza se opakovaně vyhýbá odpovědím ohledně jejího bývalého advokáta Zafara. „K Zafarovi se vyjádřím později, teď to není bezpečné,“ napsala Tereza v dopise.

Co za Terezinými výroky stojí a proč by měla mít důvod kolem jeho osoby mlžit? Sám Zafar nemá k výměně právníků co říct a na její konto se vyjádřil, že to je jen její věc.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 neděle 23. září 2018. Anketa je uzavřena.

  • 22
  • 19
  • 17
  • 10
  • 10
  • 8