Spadla klec! Terezin boss Tárik je ve vazbě, ona učinila závažné doznání

Česká drogová pašeračka Tereza H. znovu předstoupila před soud v Láhauru, aby jí byla opět prodloužena vazba do 15. února. Mezitím Interpol zabodoval, když se mu podařilo zatknout šéfa drogového gangu a Terezina příležitostného milence Tárika. Podle informací pákistánských médií je nyní ve vazbě.

Česká modelka Tereza H., zapojená do mezinárodního heroinového byznysu, stanula před soudem, kde si vyslechla rozhodnutí o další vazbě v centrální věznici Kot Lakhpat. Zároveň nově přiznala, že již v minulosti cestovala do Pákistánu za účelem pašování drog, do čehož ji zatáhl její známý.

Úřady též oznámily, že byl zatčen hledaný britský občan s pákistánskými kořeny a hlava pašerácké skupiny, muž jménem Tárik. Právě na pozvání jeho bratra Tereza H. do Pákistánu přicestovala pod záminkou nafocení módní kolekce.

Jak je patrné ze záběrů z výslechu Češky, byla to ona, kdo Tárika udal policii. Na kameru pak svou mateřštinou naříkala, že ji zabije. Spolu s ním úřadům předhodila i další členy drogové mafie, kteří s ní byli ve styku a při pašování napomáhali.

Podle informací, které Expresu sdělila Terezina důvěrná přítelkyně z dětství, měla Češka nejméně jednou s Tárikem sexuální styk. V intimním poměru prý nechtěla pokračovat proto, že „tak malý penis nikdy neviděla“. Nicméně ve stejné době prý udržovala poměr i s dalšími dvěma muži, z nichž nejméně jeden byl také Pákistánec. S někým z této trojice nakonec otěhotněla a podstoupila interrupci.

Právní zástupce Terezy H. Čaudhrí Džavád Zafar uvedl, že k soudu rozhodujícím o vině a trestu se případ možná dostane až za půl roku. Zároveň sdělil, že nehodlá vyvíjet nátlak na celní orgány, aby sdělily obvinění v co nejkratší době. Podle něho je také velmi nepravděpodobné, že by byla Tereza vydána k odpykání trestu do České republiky.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:04 čtvrtek 7. června 2018. Anketa je uzavřena.

  • 56
  • 18
  • 12
  • 11
  • 10
  • 10