Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Nejsmutnější narozeniny Terezy H.: Je konečně na svobodě, nemá ale s kým slavit

    Tereza H. má být podle všeho už v Česku. Kamarádi a příbuzní ale o ní nemají žádné informace. | foto: Instagram

    Kupa dárků, dort se svíčkami a hlavně všude kolem kamarádi a rodina. Takhle si Tereza H. nejspíše představovala oslavu svých 26. narozenin. Realita je poněkud jiná. Dívka, která by se měla podle zdrojů Expresu už pár týdnů nacházet v Česku, se žádné velkolepé oslavy nedočkala. „Je stále na tajném místě a ani příbuzní netuší, kde se vlastně nachází,“ svěřil se nám zdroj, který má k Tereze hodně blízko.

    Poslední roky slavila Tereza H. své narozeniny za mřížemi v pákistánském kriminále Kot Lakhpat. Tamní bachaři se vždy ze všech sil snažili, aby si Češka svůj velký den pořádně užila. Letos konečně nastala chvíle, kdy mohla Tereza oslavit životní jubileum na svobodě, a navíc v rodné vlasti. Podle zdrojů Expresu ale k žádné velkolepé párty nedošlo a nejspíše ani nedojde.

    „Tereza je stále na tajném místě a ani příbuzní netuší, kde se vlastně nachází,“ informoval nás člověk, který má k nedávno osvobozené dívce velmi blízko.

    Setkání s početnou rodinou a dobrými přáteli bylo přitom tím, po čem Tereza H. dlouhé roky nejvíce toužila. Myšlenka na společné chvíle s těmi nejbližšími ji v kriminále vždy držela nad vodou.

    Mladá Češka měla podle dobře informovaného zdroje Expresu opustit Pákistán 23. dubna. Několik hodin měla poté strávit v Dubaji a odtamtud údajně odletěla do České republiky.

    Otec ji skrývá na tajném místě. Ostatní členové rodiny nevědí, kde je

    V rodném Uherském Hradišti ale Terezu H. zatím nikdo neviděl a objevují se také neověřené zprávy, že je dívka stále v zahraničí.

    Expres nedávno mluvil s několika lidmi, kteří Terezu H. znají osobně. Všichni se shodli na tom, že je velmi nepravděpodobné, aby Tereza žila u své maminky, jak nedávno naznačil web CNN Prima News.

    „Byla by tam hodně na očích, je to prakticky centrum města, a navíc Terezina máma má problém udržet tajemství,“ svěřil se nám člověk, podle něhož je pravděpodobnější možnost, že je Tereza se svým otcem na neznámém místě za městem.

    „Kdyby byla ve městě, už by ji někdo určitě vyfotil a snímek by se objevil na internetu. Vypadá to, že je někde na tajném místě, například v rodinném domě na vesnici, kde by ji nikdo nepoznal,“ dodal pod zárukou anonymity další obyvatel Uherského Hradiště.

    Podle zdroje Expresu by Terezu H. měl skrývat její otec, který se pochopitelně obává očekávaného zájmu médií.

    Terezu H., která se živila jako luxusní společnice a modelka, zadrželi pákistánští celníci v lednu roku 2018 na letišti v Láhauru.

    Mladá dívka měla u sebe kufr plný heroinu. Před soudem vinu rázně popírala, i tak ale v březnu roku 2019 vyfasovala osm let a osm měsíců.

    Ze svého trestu si Tereza odseděla necelou polovinu. Loni v listopadu opustila vězení. Z problémů ji vysekal právník Malúk, který před soudem upozornil na chybějící protokol o cestě drog z letiště do laboratoře, kde je policie zkoumala.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:30 pátek 2. září 2022. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      156
    • Haha
      88
    • Tvl
      40
    • Super
      32
    • Cože
      23
    • Sladký
      10
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...