Novinky ohledně heroinové Terezy: Obvinění jsou na útěku, Tárik je záhadou

Případ dvaadvacetileté české pašeračky Terezy H., kterou už několik měsíců drží v Pákistánu, se táhne už pořádně dlouhou dobu. Pohledná blondýna je obviněná z pašování devíti kilogramů heroinu. V kauze je ale zapleteno mnohem více lidí. Například takový Tárik, tajemný boss drogového gangu, který udržoval s Terezou intimní poměr. Po Tárikovi jako by se ale slehla zem!

V případu pašování devíti kilogramů heroinu jsou obviněny celkem čtyři osoby. Dvě z nich jsou již za mřížemi.

Ani jedním z obviněných ale, zdá se, není často probíraný drogový boss Tárik, který měl být milencem Terezy H. a také šéfem celého drogového kartelu.

V zápisech ze soudních jednání podle serveru Blesk.cz figurují tato jména: Tereza H., Shoaib Hafeez Khan, Harún Afridi a Aftab Ahmad Batti.

Češka Tereza H. a Shoaib Hafeez Khan čekají na rozsudek ve vazbě. Harún Afridi a Aftab Ahmad Batti jsou ale na útěku. Ti by podle výše uvedeného serveru měli v případu hrát podstatnější roli než první jmenovaní.

V dokumentech ale chybí jedno již několikrát zmíněné jméno – Tárik. 

Údajný Terezin milenec měl být podle obviněného Shoaiba Hafeeza Khana tím, kdo Češku poslal do Láhauru. Také se má jednat o bosse celého drogového kartelu, do jehož spárů Tereza spadla.

Tárik je ale možná jedním z těch, kteří jsou na útěku. Všichni podezřelí totiž vystupují pod přezdívkami.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:24 neděle 16. září 2018. Anketa je uzavřena.

  • 14
  • 9
  • 8
  • 8
  • 8
  • 7