Po milenci pašeračky Terezy pátrá Interpol, je to drogový boss Tárik

Hodně zajímavá novinka se objevila v případu zadržené Češky Terezy H. Jednadvacetiletá pašeračka z Uherského Hradiště, která je v současné době v pákistánské vazbě, měla mít údajně intimní poměr s šéfem drogového gangu. Terezy exmilenec, který je znám pod jménem Tárik, je v současné době ostře hledaný muž. Pátrá po něm totiž Interpol!

O tom, že Tereza H. spolupracovala s drogovým gangem, už nejspíše není pochyb. Již v minulosti jsme vás informovali, že Češka zadržená v Pákistánu začala během vyšetřování na své kumpány s ochotou práskat.

Díky jejím výpovědím byl v poutech předveden k soudu například muž jménem Shoaib. I díky jeho svědectvím se vyšetřovatelům podařilo zjistit, že šéfem celého gangu má být muž jménem Khalid, o kterém Tereza i její kamarádka Simona mluvily. Khalid ale často vystupuje pod přezdívkou Tárik. A to není jediná věc, která na drogového bosse praskla!

Po Tárikovi, který podle informací vyšetřovatelů pobývá v Británii, nyní pátrá nejenom pákistánská policie, ale už i Interpol. 

„Úřady požádaly o pomoc ministerstvo vnitra a zahraničí, aby si skrze Interpol vyžádaly dopadení obviněného Tárika a jeho vydání k trestnímu stíhání do Pákistánu,“ měl podle serveru Blesk.cz říct ve středu jeden z celníků.

Co je to Interpol?

Interpol je největší policejní organizací na světě. 

Jako mezinárodní mezivládní organizace zabezpečuje policejní spolupráci v kriminálně-policejní oblasti mezi smluvními státy organizace. 

V současné době Interpol sdružuje na 190 členských států.

Poslední informace navíc hovoří o tom, že Tárik měl se svou spolupracovnicí, Češkou Terezou H. udržovat intimní poměr. Není to dlouho, co jsme vás informovali o tom, že Tereza v nedávné minulosti otěhotněla a šla na potrat

„Nevěděla, s kým čeká dítě. Existovali tři muži, se kterými udržovala poměr, a tím pádem mohl být kdokoliv z nich otcem jejího dítěte. Dva z nich byli stoprocentně Pákistánci,“ sdělil před časem Expresu zdroj, který promluvil jen pod zárukou anonymity.

Je tedy možné, že otcem Terezina dítěte mohl být sám drogový boss Tárik, po kterém teď pátrá Interpol. Kauza, která zpočátku zajímala zejména Pákistán a Česko, se tak rázem stává kauzou celosvětovou.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:06 sobota 2. června 2018. Anketa je uzavřena.

  • 59
  • 21
  • 12
  • 11
  • 11
  • 7