Tereza je naivní, z Pákistánu se jen tak nedostane, říká Expresu zdroj

Hodně rušno je v posledních dnech kolem Terezy H., dvaadvacetileté Češky, která v Pákistánu čeká na trest za pašování heroinu. I přestože to vypadá, že pohledná blondýna stráví velkou část svého život v drsném pákistánském kriminálu, tak její kamarádky věří v pravý opak: Doufají, že se Tereza dočká brzy svobody. Zdroj Expresu, jenž nechce být uveden, dokonce prozradil, že Tereza by měla být v blízké době skutečně propuštěna na kauci. Redakci se ale ozval člověk, který dívku zná již od dětství, a podle něj je prý vše jinak!

Velké pozdvižení v minulých dnech způsobily kamarádky Terezy, podle kterých se dívka, která pašovala devět kilogramů heroinu, již brzy dočká svobody.

„Tereza bude vykoupena a propuštěna. V Pákistánu jde všechno. Detaily k té kauci neznám, ale informace mám od lidí, kteří jsou s ní v kontaktu,“ prozradil Expresu zdroj s tím, že za dohodou stojí systém v Pákistánu, který je náchylný ke korupci. „Nevím, kdy ta kauce padne, ale snad co nejdřív,“ dodal dále člověk, který promluvil jen pod zárukou anonymity.

Teď se Expresu ale povedlo spojit se i s dalším člověkem, který má s Terezou co do činění. Jedná se o osobu, která s Expresem komunikuje již delší dobu, rodačku z Uherského Hradiště, která Terezu zná od dětství.

Tato osoba, která z pochopitelných důvodů odmítla být jmenována, Expresu prozradila, že jí Tereza poslala dopis přímo z věznice. 

„Podle toho, co v něm píše, je hodně naivní. Napsala mi, že až se vrátí, tak spolu někam zajedeme. Ona stále věří, že ji sprostí viny,“ prozradil zdroj, který ale v osvobození Terezy příliš nevěří.

„Myslím, že si to někteří lidé hodně přikreslují podle toho, co jim Terka píše v dopisech,“ dodává dále osoba, která případ české pašeračky bedlivě sleduje.

O tom, jak to s nejslavnější českou pašeračkou Terezou H. nakonec dopadne, napoví další dny.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:09 čtvrtek 27. září 2018. Anketa je uzavřena.

  • 34
  • 16
  • 9
  • 7
  • 7
  • 7