Pašeračka bez svědomí? Pákistánci zuří nad fotkou, na které Tereza pózuje s celníky

Jednadvacetiletá Češka Tereza, kterou v Pákistánu zadrželi s devíti kilogramy heroinu, i nadále šokuje svým vystupováním během výslechů. Jednou hází úsměvy na všechny strany, jindy se zase hroutí a roní slzy. Pákistánci se teď na sociálních sítích nestačí divit fotce, na které je Tereza se skupinou vyšetřovatelů. Ačkoliv se v muslimské zemi pokusila pašovat tvrdé drogy, na fotce pózuje jako filmová hvězda a do kamery vrhá svůdný pohled!

„Kdo je tady vlastně zadržený?“ ptá se na Twitteru pákistánský občan. Když si fotku prohlédne někdo, kdo případ mladé Češky dosud nezaregistroval, asi těžko by tipl, že ta profesionálně pózující blondýna se svůdným úsměvem byla právě zadržena za pašování devíti kilogramů heroinu. V zemi, kde jí za to může hrozit i trest smrti.

O vyšetřování případu pašeračky Terezy se v Pákistánu přetahují hned tři bezpečnostní složky. V současné chvíli je stále v rukou celníků a ti se jí ve prospěch protidrogového útvaru ani letištní policie nehodlají vzdát. Zřejmě proto, že si její vyslýchání náramně užívají.

Jak na zarážející fotku, kde Tereza vypadá, jako by se právě fotila na Instagram, reagují ostatní Pákistánci? Někteří se nad ní rozohnili, další zase oceňují krásu mladé dívky.

„Tahle modelka z České republiky byla zadržena za pašování drog,“ píše třeba muž, kterého její zadržení zjevně mrzí. Za komentář totiž připojil brečící smajlík.

„Foto: Česká supermodelka dorazila do Pákistánu na módní přehlídku. Realita: Modelka byla zadržena za pašování drog,“ vtipkuje další občan. Za příspěvek pak připojuje i hashtag #9KGofDrugs, tedy 9 kilo drog, aby zdůraznil, po jak těžkém prohřešku Tereza na fotce stojí v sexy póze.

„Češka byla zadržena za pokus o pašování heroinu. Celníci si s ní dělají selfie,“ píše se smějícím se smajlíkem Abdul. „A odmítli ji předat protidrogovým jednotkám,“ naznačuje, že celníky přítomnost Terezy evidentně těší a nechtějí se jí vzdát.

„Jednadvacetileté modelce z Česka zabavili 9 kilo heroinu. A vyšetřovatelé s ní radši dělají selfie, místo aby ji poslali za mříže,“ podivuje se další Pákistánec.

„Tak to vypadá, že místo, aby dělali svou práci (vyslýchání), jsou celníci zaneprázdnění pořizováním fotek s českou modelkou, kterou zadrželi na letišti s heroinem,“ podivuje se další člověk nad počínáním vyšetřovatelů.

Jedna fotečka do rodinného alba.

Tereza je tak středem pozornosti i mezi pákistánskými občany, evidentně zejména muži. Jaký osud ji ale čeká, to stále zůstává ve hvězdách.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:38 čtvrtek 17. května 2018. Anketa je uzavřena.

  • 84
  • 32
  • 22
  • 20
  • 15
  • 13