Proč se heroinová Tereza v Pákistánu mění v baculku? Zde jsou tři důvody

Tereza H. | foto: Koláž Expresu

Když 10. ledna pákistánští celníci na letišti zadrželi Češku Terezu H., tak si mnozí říkali, že z pohledné dívky s dokonalými křivkami nejspíše brzy bude kost a kůže. Pákistánská basa ale Terezu změnila úplně jiným způsobem. Z dívky, která si kdysi vydělávala svým sexy tělem, je rázem obtloustlá baculka. Někteří nechápou, jak mohla Tereza za dva měsíce tak moc nakynout. Zde jsou tři důvody, které vám záhadnou proměnu nejslavnější české pašeračky objasní.
1/4

1. Stres

Stres dělá divy. Zejména co se týče nabírání či spalování tuku. 

Mnozí lidé, kteří se usilovně snaží zhubnout a dělají pro to vše, o tom vědí své. Člověk může držet ten nejlepší jídelní plán, cvičit každý druhý den, ale pokud jste pravidelně vystavování stresu, tak se procento tělesného tuku ne a ne hnout dolů.

„Pokud je s námi cokoli v nepořádku, máme stres, tak se to na našem zažívání odráží nejvýrazněji! Všechny emoce, které právě pociťujeme se zrcadlí i na našem zažívání. U lidí s nadváhou (zvláště obézní jedinci) se často objevují deprese či snížené sebevědomí. Zmíněné negativní emoce, jako např. smutek až deprese, vedou k vyplavení látek, které zpomalují náš metabolismus, a tím způsobují ukládání nadměrných tukových zásob,“ píše se například na webu BezHladovění.cz.

Tereza zažívá každodenní stres. A pěkně se to na ní podepsalo.

Je to paradox. Tereza sice v pákistánské base jí možná výrazně méně, než je zvyklá, ale i tak neustále nabírá na váze, což je očividné z nejnovějších fotek. Jedním z hlavních faktorů její nové image ale může být neustálý stres.

1/4
Ohodnoťte článek

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:01 středa 18. července 2018. Anketa je uzavřena.

  • 59
  • 46
  • 26
  • 23
  • 23
  • 11