Chci se zabít, řekla osmnáctiletá Tereza ve videu a zřejmě to myslela vážně, našli ji pořezanou

Dívka se ve videu loučila se životem. | foto: Facebook

Liberecká policie pátrá po osmnáctileté Tereze D. Hrozí totiž, že by si dívka mohla ublížit. Na svůj facebookový profil umístila video, v němž tvrdí, že se chce zabít. Není to přitom poprvé, co po dívce strážci zákona pátrali.

Pátrací akci rozjeli liberečtí policisté ve středu dopoledne poté, co je zalarmovali dívčini přátelé, kteří byli zděšeni videem, jež Tereza D. před svým zmizením zveřejnila a ve kterém vyhrožovala, že si sáhne na život.

Liberecká policie pátrá po osmnáctileté Tereze. Dívka vyhrožuje, že si sáhne na život.

„Pohřešování oznámila dnes 18. listopadu 2020 v 9.50 hodin na linku 158 její kamarádka s tím, že pohřešovaná dnes zanechala na svém facebookovém profilu video, ve kterém se loučí se životem. Policisté, kteří po pohřešované dívce začali ihned intenzivně pátrat, nemohou vyloučit to, že by si mohla skutečně sáhnout na život. Dívka byla již v minulosti dvakrát pohřešovaná, naposledy v červnu 2020. Pokud má někdo jakékoliv informace k pobytu či výskytu pohřešované dívky, ať je sdělí policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatnou linku 158,“ píše se v hlášení. 

Podle policie byla dívka pohřešovaná již dvakrát, naposledy v červnu.

Tereza je 171 centimetrů vysoká, má hubenou postavu, středně dlouhé na modro odbarvené vlasy a nosí rovnátka. Na sobě měla modrozelenou zimní bundu, modré kalhoty a vysoké zimní boty.

Tereza Dostálová

Její přátelé se obávali, že nejde o planá slova, když už se o podobný útěk dvakrát pokusila. Podle poslední zprávy ji policisté našli teprve před chvílí, a to pořezanou. Jestli si to dívka způsobila sama, zatím není známo.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:16 čtvrtek 18. března 2021. Anketa je uzavřena.

  • 43
  • 39
  • 35
  • 29
  • 24
  • 21