Chtějí mě pobodat! Promluvila dívka, která v Techtle nakazila fotbalisty koronavirem

V červenci vyrazila dívka na večírek s mladými fotbalisty do pražského podniku Techtle Mechtle. Později se ukázalo, že více než sto účastníků večírku nakazila koronavirem. Podle svědků se prý během večera necítila nejlépe, ale přesto vyrazila za zábavou! Dívka teď poprvé promluvila a popsala například to, jaké zprávy jí píšou lidé na sociálních sítích.

Podle oficiálních zpráv si večírek v Techtle Mechtle „vyžádal“ nejméně 165 nakažených osob koronavirem. Nákazu měla roznést mladá dívka, která nyní pod zárukou anonymity promluvila pro server iRozhlas.cz. Rázně popřela spekulace, že se v osudný večer necítila dobře.

„Nikomu bych nechtěla vědomě ublížit. Ten večer jsem se cítila dobře. Není pravda, že jsem o nemoci věděla a šla do Techtle Mechtle s pozitivním testem. Nechápu, jak někoho může vůbec napadnout, že jsem do klubu šla záměrně už nemocná,“ řekla Rozhlasu žena, která také vyvrátila fámy o tom, že by měla mít pletky s některými fotbalisty.

Zatímco od rodiny a přátel se dočkala podpory, na sociální síti lidé dívku začali urážet a někteří jí dokonce vyhrožovali napadením!

„Lidé mi ironicky gratulovali k napsaným článkům a ‚slávě‘, vytvořili meme, diskutovali o mně nehezky v komentářích, vyhrožovali mi, že mě pobodají, rozbijí mi hlavu. Hanlivě se o mně vyjadřovali, pokoušeli se mi dovolat a psát zprávy přes sociální sítě, každý den mi přicházelo x žádostí o sledování,“ stěžuje si.

Celou situaci prý vidí jako jedno velké neštěstí.

Do Techtle chodí často, pochází prý z Karviné

K večírku v pražském podniku Techtle Mechtle došlo v sobotu 11. července. V baru se kromě výše zmíněné dívky objevilo také několik desítek mladých fotbalistů ze Sparty, Bohemians či Dukly. Společně tam zapíjeli konec sezony. 

Expresu se před časem svěřil muž, který byl na večírku také. Dívka, která měla sportovce nakazit, se prý v Techtle Mechtle objevovala dost často.

„Je blond, je jí kolem 25 let a Techtle Mechtle navštěvuje pravidelně. V ten večer přijela do Prahy z Karvinska,“ sdělil nám člověk, který sám po večírku s fotbalisty skončil v karanténě.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:16 úterý 1. prosince 2020. Anketa je uzavřena.

  • 61
  • 52
  • 44
  • 43
  • 38
  • 37