Supertáta z Velké Británie: Má téměř šedesát dětí, jeho žena neví ani ťuk!

Tohle je příběh jako hrom! George, muž z Velké Británie, je na první pohled celkem obyčejný chlápek. Za nevinnou tváří skrývá ale prazvláštní tajemství. Nešťastným ženám toužícím po početí daruje své sperma. Příběh velice zaujal britskou stanici BBC, která odvysílala dokument věnovaný této problematice. Lidí jako George je mnohem více, než si člověk dovede představit. Jeden z anonymních dárců potvrdil, že jeho žena nemá tušení o tom, že po světě pobíhá téměř šedesát jeho dětí!

Ne každý pár má to štěstí, že se mu povede počít dítě. Pro takové případy jsou zde například spermabanky. Levnější variantou ale je sehnat si sperma přes internet.

Stanice BBC se rozhodla zmapovat příběh několika mužů i žen, kteří jsou zapleteni do prazvláštního obchodu přes Facebook. Ve speciálních skupinách muži nabízejí své spermie a ženy je s otevřenou náručí vítají.

Jednou z hvězd dokumentu je George, který jako jeden z mála odhalil svou pravou tvář.

V „branži“ se pohyboval podle serveru Daily Mail po dobu pěti let. Cestoval po Británii a nešťastným ženám věnoval své sperma. „Stal jsem se dárcem, který pomáhal lidem,“ přiznal George ve výše zmíněném dokumentu.

Na snímku George.

Dokument ale odhalil i temnou stránku tohoto prazvláštního oboru. Jeden z anonymů se BBC svěřil, že po světě běhá téměř šedesát jeho dětí. Manželka o tom nemá ani páru.

„V současné době mám 59 dárců, sedm na cestě, moje žena o tom nic neví,“ řekl „supertáta“.

Dárci chtějí sex, ženy dítě

Těžko odhadnout, co by na řádění tohoto muže řekla jeho žena. Někteří dárci totiž v dokumentu na rovinu prozradili, že se nejedná o „klasické darování spermatu“.

Dost mužů preferuje možnost, že se ženou mají sex a oplodní ji „přirozeným způsobem“.

Obě strany jsou pak spokojeny.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:00 pátek 29. prosince 2017. Anketa je uzavřena.

  • 12
  • 11
  • 8
  • 8
  • 6
  • 5