Tajemná čísla smrti a pohřbu Ivana Jonáka: Co prozradila numeroložka?

  • Ivan Jonák zemřel 24.2. na cukrovku a selhání organismu
  • Majitel Discolandu Silvie byl 18 let ve vězení za nájemnou vraždu
  • Jonák zemřel ve svém bytě 666 dní po propuštění
  • Dnes 3.3. ve 3 hodiny odpoledne proběhne jeho pohřeb
Smrt Ivana Jonáka přišla náhle 24. února. Kontroverzní ikona 90. let a za nájemnou vraždu vlastní manželky odsouzený Jonák zemřel přesně 666 dní po svém propuštění z vězení. Aby číselné souhry nebylo málo, i jeho dnešní pohřeb je numerologicky zajímavý, proběhne 3. 3. ve 3 hodiny. Co na to říká numeroložka?

Fotogalerie

Ivan Jonák, pověstný především díky své mu divokému životu v devadesátých letech 24. února náhle zemřel ve svém bytě. Někdejšímu nekorunovanému králi pražského podsvětí se stala osudnou zanedbávaná cukrovka.

Pozoruhodná na Jonákově úmrtí je skutečnost, že majitel Discolandu Silvie skonal přesně 666 dní po svém propuštění z vězení, kdy si odpykal osmnáctilertý trest za nájemnou vraždu své manželky Ludviky. Tím ale hra čísel spojená s jeho smrtí nekončí.

I datum dnešního pohřbu je souhrou stejných čísel. Poslední rozloučení s Jonákem proběhne 3.3. ve 3 hodiny odpoledne. Prozrazují tato čísla něco záhadného nebo se jedná o pouhou souhru náhod? Expres se zeptal numeroložky Aleny Horákové.

„666 je všeobecně známo jako číslo ďábla, které přináší zlo. Ale to zlo, které tato kombinace přináší je zcela materiální povahy, nakonec Lucifer vládne materiálnímu světu, a peklo je právě tehdy, když tomuto světu plně podlehneme. Ale co se týká pana Jonáka, zde bych symboliku 666 viděla jinde,“ řekla Expresu Horáková.

Numeroložka a astroložka Alena Horáková pro Expres zhodnotila čísla týkající se Jonákovy smrti i jeho života

Podle numeroložky má ale číslo 666 pro Jonáka jiný význam. „Je to symbol člověka, který hledá dokonalý vztah, který ovšem neexistuje. Honí se za ideálem, iluzí, která má v jeho myšlenkách podobu božské bytosti a života v ráji. Život pana Jonáka po propuštění z vězení byl právě takovým hledáním dokonalosti, měl vytvořenu iluzi o dokonalém štěstí, které už ale dávno uplynulo a vlastně nikdy ani neexistovalo,“ vysvětluje Horáková.

Trojky v datu pohřbu podle numeroložky Horákové nejsou zajímavé samy o sobě. Upozorňuje však na to, že když se sečtou všechna čísla dnešního data, tedy 3+3+2+0+1+6 vyjde 15 a součtem jedničky s pětkou opět dostaneme šestku. „V tarotu je 15 kartou ďábla a tím materiálního světa, a tudíž i den završení pouti fyzického těla symbolizuje celý život pana Jonáka,“ říká Horáková.

Jonák podle numeroložky hledal štěstí a bylo mu jedno, jakými prostředky jej dosáhne.

Podle Horákové čísla jednoznačně vystihují podstatu Jonákova života. Života, který představoval jedno velké hledání harmonie, krásy a štěstí v materiálním světě, kdy měl představu o tom, že peníze, krásné ženy, luxus a velkolepé večírky musí stačit ke štěstí.

„Celkem mu nezáleželo na tom, jakou cestou ke kýženým cílům došel. Jeho hodnotový žebříček se pohyboval pouze na úrovni emočních a materiálních prožitků,“ hodnotí na základě čísel Jonáka Horáková.

Po propuštění z vězení se podle numeroložky Jonák upnul k myšlence návratu k někdejčímu štěstí, které vlastně ani nikdy neexistovalo.

Jonákův úpadek byl rovněž podle numerologie nevyhnutelný. Bohužel nevyužil šancí, které mu život dával na to, aby změnil svůj hodnotový žebříček. A nebyl to první život, kdy se nechoval čestně. Okruh se završil, a to, že se tak stalo 666 dní po jeho propuštění z vězení symbolizuje, že se mu nepodařilo vymanit z materiální závislosti, nízkých pudů a sebelásky,“ uzavírá pro Expres numeroložka.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:49 pátek 1. července 2016. Anketa je uzavřena.

  • 19
  • 12
  • 11
  • 11
  • 9
  • 7