Švédský Fritzl: Zdrogovanou ženu zamaskoval a uvěznil v bunkru, kde s ní měl sex

K případu připomínajícímu nechvalně proslulého Rakušana Josefa Fritzla, který ve sklepě věznil a znásilňoval svou dceru, došlo ve Švédsku. Osmatřicetiletý doktor zdrogoval třicetiletou ženu a zamaskovanou ji odvezl do 500 kilometrů vzdáleného bunkru, který pro ni připravil. Zde jí pravidelně znásilňoval. Plánoval ji věznit celé roky, ale naštěstí se jí podařilo utéct.

Fotogalerie

Z případu, ke kterému došlo ve švédském Kristianstadu běhá mráz po zádech. Osmatřicetiletý doktor zde v bunkru plánoval dlouhodobě věznit a znásilňovat mladou ženu. Ta jen zázrakem unikla.

Doktor, jehož chování nápadně připomíná neslavně proslulého rakouského psychopata Josefa Fritzla, si svou třicetiletou oběť vyhlídl mezi pacientkami. Během návštěvy u ní doma nebohou ženu zdrogoval a znásilnil. To ale nebylo zdaleka všechno.

Zvrhlý doktor podstrčil své oběti jahody napuštěné lékem na spaní Rohypnol. Ten jí pro jistotu vmíchal i do pití. Poté, co žena usnula a doktor ji sexuálně zneužil, nasadil jí i sobě gumovou masku a spící ji odvezl do 500 kilometrů vzdáleného Kristianstadu.

V zapadlém městečku téměř pět let budoval tajný bunkr, který měl přichystaný pro věznění své oběti. Byl zde záchod, kuchyňka, ložnice a dokonce i krytý dvorek, aby oběť mohla ven, ale nikdo jí neviděl a nemohla utéct. Zde ženu 6 dní věznil a znásilňoval. Plánoval ji zde však držet mnohem déle.

Osudovou chybou se muži stalo jeho jednání poté, co zjistil, že se po unesené ženě pátrá. Se zbraní v ruce jí donutil, aby s ním šla na policii a řekla, že jí nic není. Vyděšená žena poslechla, ale nakonec policistům řekla pravdu. Ti během několika minut sexuálního věznitele zatkli. Zvrácený doktor se k obludnému činu přiznal.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 9:27 úterý 17. května 2016. Anketa je uzavřena.

  • 70
  • 34
  • 27
  • 20
  • 19
  • 19