Štěpánka ze Svatby „holí“ Instagram a Pavel si mne ruce, že nemusí utrácet

S takovým Karlem Gottem nebo Jiřinou Bohdalovou se nemůže rovnat ani náhodou. Štěpánka Hadenová z pořadu Svatba na první pohled se zatím dokázala proslavit tak, že je teď známá asi jako herečka Barbora Mottlová nebo zpěvák Ondřej Bábor, možná i víc. Není divu, že z toho chce vytřískat maximum, dokud to jde a půjde.

Instagram Štěpánky Hadenové ze Svatby na první pohled je plný srdíček. Nešetří jimi pro manžela Pavla ani pro dárečky, kterými ji teď firmy zaplavují. 

Díky angažmá v ostře sledovaném pořadu má přes 73 tisíc sledujících a s tím už se dá něco dělat.

Zatím v tom neumí moc chodit, komerční spolupráce zásadně neoznačuje a i na samotné texty a komentáře k fotkám je spíše skoupá, pokud se nejedná o záplavu srdíček. To se ale do budoucna jistě změní.

Teď se zmůže maximálně na výkřiku typu Soutěž začíná, Slevový kód nebo Júúú či Výživa pro ženy. To není moc světoborné ani hodné jejího postavení. 

Na druhou stranu buďme rádi za první vlaštovky i za to, že k fotkám produktů nepíše Psohlavce jako Nela Slováková nebo Andrea Verešová a další instagramové hvězdy a hvězdičky.

Vlastně je ten Štěpánčin Instagram takový mile neohrabaný. 

Je vidět, že si na skutečnost, že si tak může přilepšit a vydělat peníze, ještě pořádně nezvykla, byť ji velmi ráda využívá. Je jen otázkou času, kdy do toho pronikne a začne sociální síť pořádně „holit“. 

Snad se také změní její „must have“ kousky. Z léta starých kolekcí  značky Tommy Hilfiger si už na zadek nikdo nesedne...

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 21:49 čtvrtek 6. května 2021. Anketa je uzavřena.

  • 69
  • 54
  • 38
  • 31
  • 25
  • 19