Královna je cool, vy k smíchu! Lidé natírají Meghan a Harryho, bude z nich H&M?

Je nejen královnou Británie, ale také internetu. Když Alžběta II. nemilosrdně sebrala vnukovi Harrymu a jeho manželce Meghan značku Sussex Royal, téměř každý, kdo se o britskou monarchii nějakým způsobem zajímá, začal oslavovat. Kanadský páreček je naopak pro smích.

„Královna je rock and roll. Ať žije královna,“ okomentovala středeční počin královny Alžběty vyhlášená britská sloupkařka Katie Hopkinsová. 

A podobných příspěvků se na sociálních sítích objevují stovky, možná tisíce. 

Styl, jakým se královna vypořádala s „uprchlíky“ Harrym a Meghan, je zkrátka cool. Královské povinnosti těm dvěma nevoní, na královském jménu by ovšem rádi rýžovali dál. Mají ale smůlu, královna dala jasně najevo, že už jim Sussex Royal nenáleží.

„Odejít z královské rodiny znamená odejít,“ glosuje další novinář, britský politický komentátor Chris Ship. Že jsou Britové z rozhodnutí královny nadšeni, zmínil v hlavním článku také server Mail Online. Ten kromě toho samotnou Alžbětu pochválil.

„Velmi dobře, madam! Britové reagují na rozhodnutí královny zakázat Harrymu a Meghan používání značky Sussex Royal,“ stojí v titulku.

Jiní pak mají legraci především ze samotného sussexského páru. Jako první vystřelil do světa vtípek o známém oděvním řetězci.

„Mám pocit, že právě teď někdo sedí v kanceláři H&M a píše dopis, který začíná: Je mi velice líto, ale značka H&M už je zabraná,“ napsala na Twitter jistá Kelly Mathewsová, jejíž příspěvek se stal hitem.

Další příspěvek se zase páru vysmívá fotkou brečící Meghan s produkty s logem Sussex Royal a popisem, že musí všechny nakoupené dárky vyhodit. 

Jde o narážku na to, že Meghan s Harrym měli se značkou velké plány. Dokonce si nechali zřídit zbrusu nové webové stránky.

Jak Buckinghamský palác oznámil, definitivní konec Harryho a Meghan v královské rodině nastane 1. dubna letošního roku. Dost možná právě do té doby budou mít čas si promyslet, pod jakou značkou se budou prezentovat.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:00 pátek 19. června 2020. Anketa je uzavřena.

  • 1155
  • 169
  • 91
  • 74
  • 67
  • 45