Miliardář Steve Bing, expřítel Liz Hurleyové, který odmítl jejich syna, kvůli karanténě skočil z 27. patra

Steve Bing (✝55) platil za uznávaného hollywoodského producenta a filantropa. Proslavil ho také vztah s Elizabeth Hurleyovou, slavnou anglickou herečkou a modelkou, jež žila i s Hughem Grantem. Binga k sebevraždě dohnaly silné deprese, které umocňovala povinná karanténa.

Známý filmový producent zdědil kolem 600 milionů dolarů od svého dědečka, realitního magnáta. Pohádkové bohatství Bing získal už v osmnácti letech. Nejvíce se jeho jméno propíralo v médiích ne kvůli producentským úspěchům, ale kvůli kontroverznímu vztahu s modelkou Elizabeth Hurleyovou, který netrval ani rok.

Hurleyová během jejich vztahu otěhotněla a Bing začal vleklý soudní spor o to, kdo je skutečně otcem dítěte. Nevěřil tomu, že narozený syn je skutečně jeho, a nikdy jej za vlastního nepřijal.

Bing se k sebevraždě rozhodl v pondělí, kdy se vrhl z 27. patra svého luxusního bytu v Los Angeles. Zprávu o jeho smrti už okomentoval také bývalý americký prezident Bill Clinton, který se s producentem mnoho let přátelil.

„Stevea Binga jsem velmi miloval. Měl velké srdce a byl ochotný udělat pro lidi, kterým věřil, vše, co mohl. Bude mi chybět. Doufám, že konečně našel klid,“ řekl Clinton.

V Hollywoodu spolupracoval Bing na filmech například s Tomem Hanksem či Sylvesterem Stallonem.

V době smrti byla hodnota Bingova majetku odhadována na 590 milionů dolarů a zanechal za sebou dvě děti. Damiana, jehož porodila již zmíněná Elizabeth Hurleyová, a ještě dceru Kiru, kterou měl s bývalou tenistkou Lisou Bonderovou. I v tomto případě probíhaly spory ohledně otcovství, tehdy si je vyžádala tenistka.

Přestože Bing žil v Hollywoodu a neustále se stýkal se slavnými osobnostmi, popularita mu nedělala dobře a nejraději se skrýval v ústraní. Vztah měl mít údajně také s herečkami Sharon Stoneovou, Umou Thurmanovou nebo modelkou Naomi Campbellovou.

Nejvíce si pozornosti novinářů „užil“ během svého vztahu s Hurleyovou, kde zamilovanost poměrně rychle vystřídaly urážky a soudní pře.

Steve Bing spáchal sebevraždu skokem z 27. patra.

Modelka a herečka v jedné osobě se s Bingem seznámila v roce 2000, když ukončila svůj třináctiletý vztah s Hughem Grantem. Už v březnu následujícího roku se pár rozešel. Setkat se pak měli spolu až v srpnu, když společně navštívili vilu Eltona Johna ve Francii. Po rozchodu Hurleyová Bingovi oznámila, že čeká jeho dítě.

Bing tuto zprávu popřel a novinářům uvedl, že není možné, aby s ním čekala dítě, protože už spolu neudržují žádný vážný vztah a nedocházelo už ani k sexu.

Bing otcovství dlouho odmítal, ale testy DNA ukázaly opak. Po zveřejnění testů se objevilo hned několik spekulací o tom, jak k otěhotnění mohlo dojít. Nejjednodušší je ta, že producent lhal a sex se svou bývalkou měl. Mluvilo se také o tom, že mu Elizabeth měla sperma „ukradnout“ v minulosti a následně ho po rozchodu použít, aby dosáhla na opravdu velké alimenty.

Syn Damian Hurley se aktuálně věnuje modelingu. S otcem se podle vlastních slov nestýkal.

Damian Hurley se živí jako model. Dělá také reklamu na make-up.

Nedlouho po těchto tahanicích si Bing testy otcovství vyzkoušel ještě jednou. Tenistka Bonderová porodila dítě o 48 let staršímu miliardáři Kirku Kerkorianovi, který měl podezření, že dítě patří právě Bingovi, a začal další právní spor.

Kerkorian rozjel velkou pátrací akci, nechával tenistce odposlouchávat telefonní hovory a najal si soukromého detektiva Anthonyho Pellicana, který neváhal pro svého klienta i prohrabávat odpadkové koše. Štěstí měl ve chvíli, kdy našel použitou dentální nit Stevea Binga a následné testy DNA ukázaly, kdo byl pravým otcem.

Pellicanovi se práce pro miliardáře krutě vymstila a za zvolené praktiky byl nakonec odsouzen k 15 letům vězení.

Bingův život měly provázet deprese, které se vinou koronaviru a následné karantény jen zhoršovaly. Vše došlo až tak daleko, že nedostatek osobního kontaktu s dalšími lidmi řešil Bing sebevraždou.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:58 středa 21. října 2020. Anketa je uzavřena.

  • 32
  • 29
  • 27
  • 26
  • 25
  • 23