Hromadné rvačky, zvracející a močící lidé: V dovolenkovém ráji se otevřely bary a nastalo peklo

Úleva po uvolnění restrikcí? Ani náhodou. V Malaze, oblíbeném španělském dovolenkovém ráji, došlo ke znovuotevření restaurací a barů, jenže situace se naprosto vymkla kontrole. Došlo k několika rvačkám, policisté kromě nich řešili i zvracející a močící lidi v ulicích. Ve velké míře se jednalo i o cizince.

Jestli se s postupným otevíráním hranic a blížícím se létem chystáte na dovolenou do některého ze španělských letovisek, mějte se na pozoru. Mládež tam zřejmě dohání týdny bez bujarých večírků a alkoholové opojení se jí vymyká z rukou.

Třeba v Malaze propukla uplynulou noc naprostá apokalypsa. Jakmile se otevřely bary a restaurace, místní i ve městě žijící cizinci je vzali útokem. Jenže to spíš vypadalo, jako když se po zoologické zahradě rozprchne divoká zvěř.

Policie vyjížděla nejméně ke čtyřem hromadným rvačkám, při kterých létaly vzduchem židle i sklo. Mnoho z rváčů bylo jiného než španělského původu, před jedním z barů bylo například zadrženo šest Britů.

V nedaleké Marbelle dokonce skončil místní muž na jednotce intenzivní péče poté, co byl bodnut do žaludku. K pobodání došlo i ve vesnici Torrenueva, kde měl být obětí také britský občan. Tomu měly podle serveru The Sun doslova koukat vnitřnosti z těla.

Kromě toho si obyvatelé Malagy stěžovali, že si opilci udělali z uliček kolem centra záchod. Močili tam a zvraceli, zřejmě proto, že provoz toalet v barech je omezen.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:26 sobota 19. září 2020. Anketa je uzavřena.

  • 103
  • 90
  • 57
  • 49
  • 38
  • 35