Strážníci ze Sušice pobavili i amerického rapera Snoop Dogga: Ten řidič ještě žije?

Pokud si strážníci ze Sušice mysleli, že jejich dosah z nepovedeného zákroku nemůže být větší, jsou na omylu. Proslavili se po celém světě a jejich počínání si všiml i americký raper Cordozar Calvin Broadus alias Snoop Dogg.

Mělo jít o banální zákrok, je z toho nakonec virální video. Ani dva strážníci sušické městské policie nestačili k zadržení muže se zákazem řízení. Použili sice donucovací prostředky a muže ze čtyřkolky tahali za všechny končetiny, nicméně tomu se podařilo znovu svůj stroj, který byl navíc převrácený, postavit na kola, nasednout na něj a strážcům zákona ujet.

„Pohled ve videu z osobního vozidla je jeden, ale došlo ke spoustě věcí. Ten člověk nejprve chtěl spolupracovat, pak se rozhodl, že nebude. Strážníci mohli použít jiné donucovací prostředky, ale vzhledem k tomu, že my totožnost muže známe, vznikla by třeba zbytečná újma pachateli nebo i strážníkům,“ řekl iDNES.cz velitel sušické městské policie Libor Potužník s tím, že jeho podřízení postupovali správně.

Snoop Dogga a jeho téměř 56 milionů fanoušků i tak svým až groteskním zákrokem dost pobavili. Ve Spojených státech má video již statisíce zhlédnutí a všichni komentující se diví, že řidič čtyřkolky, který se „statečně“ bil se strážci zákona, ještě žije.

Za oceánem by podle mnohých takové štěstí rozhodně neměl.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:42 středa 14. dubna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 47
  • 25
  • 16
  • 11
  • 11
  • 11