Záhadná smrt slovenského fotbalisty: Ján (†18) se utopil přímo před kamarády

Obrovskou tragédií skončilo koupání několika mladíků ve štěrkovišti ve slovenské vsi Bánov. Osmnáctiletý nadějný fotbalista Ján Barták, který kopal za tamní mančaft TJ Lokomotiva Bánov, se náhle začal topit přímo před zraky svých přátel. Ti mu už nedokázali pomoct a mladý sportovec zemřel.

To, proč se bánovský fotbalový obránce Ján Barták náhle začal topit, není jasné. Plavat uměl a byl to zkušený sportovec.

Server Blesk.cz píše, že Barták v záchvatu paniky začal kamarády, kteří se mu snažili pomoct, stahovat s sebou do hlubin. Jeden z Jánových přátel musel být dokonce převezen do nemocnice.

Ze smrti mladého fotbalisty jsou jeho spoluhráči úplně zničení. 

„Milý Janko, mluvím k tobě do nebe za celý náš mistrovský fotbalový tým. Odešel nám člen naší rodiny, která jen před nedávnem oslavovala spolu titul,“ řekl se slzami v očích pro deník Nový čas kamarád Filip.

„Bez tebe bychom to nikdy nedokázali. Nikdy bychom si nepomysleli, že v neděli odehrajeme na hřišti poslední zápas. Vždy jsi byl ten, který držel kolektiv pohromadě, a dokázal jsi nás vyhecovat k lepším výkonům. Číslo 4 zůstane navždy legendou a nikdy nezapomeneme na tvůj legendární gól nůžkami. Navždy zůstaneš v našich srdcích a nikdy na tebe nezapomeneme. Odpočívej v pokoji,“ dodal ještě.

Smuteční oznámení, které na Facebooku sdílel klub TJ Lokomotíva Bánov.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:29 neděle 21. října 2018. Anketa je uzavřena.

  • 10
  • 10
  • 7
  • 7
  • 7
  • 6