Ezoterici Chobot s Macháčkem se obhajují: „Zneužili jste Míšu! Je to zaplacená kampaň!“

Tragicky zesnulá Míša T. a Petr Chrisantem Macháček se účastnili šamanských rituálů, které pořádá Petr Chobot, což je velice kontroverzní postava české ezoterie. Tři týdny po tragické události se na meditaci vymezili vůči tomu, co se o celé kauze říká. Samozřejmě se obhajují. Jejich slova jsou ale pořád dost zvláštní.

S Míšou T. se Chrisantem alias Petr Macháček seznámil na podivné šamanské seanci a kromě osobního vztahu spolu prožívali i následná ezosetkání. Na jednom z nich se seznámili s jihoamerickým šamanem, kterého do Plzně přivezl známý ezoterik Petr Chobot.

Petr Chobot, který před 15 lety přiotrávil 32 lidí a už v 90. letech si založil úspěšný byznys v oblbování lidí, si nenechal líbit kritiku, která se na něj v souvislosti s kauzou tragicky zesnulé Míši snesla.

Kritické články o jeho osobě považuje za zaplacenou dezinformační kampaň. „Víme, kdo si to platí. Byli do toho vtaženi nevinní lidé, bohužel. Ty svi*ě využily jedné tragické události, ke které došlo, se kterou nemáme nic společného,“ řekl Chobot na jedné ze svých meditačních seancí.

Na té samé akci s názvem „Mimořádná meditace – láskyplná pomoc každému obyvateli planety Země“ kromě Petra Chobota vystoupil i Chrisantem Macháček, jenž rozhodně nevypadal, že je v pořádku.

I když si pořád vede svou, že smrtí život nekončí a Míša je tam, kde chce být. „Chtěl jsem ukázat, že i když to byla nešťastná nehoda, tak není třeba brečet, že odešla mladá holka,“ opakoval znova necitlivě Macháček. „Můžu žít v harmonii s tím, co se stalo,“ řekl mladý ezoterik s tím, že je podle něj vedena mediální kampaň.

Bledá, popelavá a zároveň zelená tvář mladého ezoterika, který na začátku prosince přišel o svou novou přítelkyni, napovídala, že Chrisantem asi není úplně v pořádku.

I když už od druhého dne po události prohlašuje, že Míšina smrt není žádná velká tragédie, protože po smrti jde člověk do jiné dimenze.

Macháček tři týdny po tragédii vypadá, že buď se uvnitř hroutí, nebo příliš řeší svoje problémy pomocí jedovatého lektvaru z ayahuascy. My mu radíme, ať toho nechá a pokusí se vrátit do reálného života...

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:59 pátek 21. dubna 2017. Anketa je uzavřena.

  • 17
  • 12
  • 11
  • 9
  • 9
  • 8