Všímala si jen boháčů, říká o minulosti modelky kamarád. Mária zastřelila milionáře

Soud ve španělské Malaze minulý týden uznal slovenskou modelku vinnou z chladnokrevné vraždy britského zlatníka Andrewa Bushe. Mária Kukučová je prý chorobně žárlivá! Hrozí jí až 27 let za mřížemi a v cele teď čeká na verdikt soudu, kolik jí přiklepne. Soud s napětím sledovali i její bývalí spolužáci a kamarádi, moc hezky ale o její minulosti nemluví.

„Ona byla na škole jako dáma. Pravdou je, že byla velmi pěkná a chlapi se kolem ní motali, jak to bylo jenom možné,“ vzpomíná na blonďatou modelku její spolužačka z jedné trenčínské střední školy v rozhovoru pro Čas.sk.

Na krásku nezapomněl ani její kamarád Peter, který je celou kauzou šokovaný a podle něj si Mária zničila život. „Když jsme chodili po barech, všímala si jenom bohatých. Nebyla zlá, ale držela si odstup od každého. Právě možná to z ní mohlo dělat namyšlenou,“ vzpomíná Peter s tím, že modelčin sen bylo cestování.

Slovenská modelka Maria Kukučová je obviněná z vraždy svého bývalého přítele.

Jenže tenhle sen se rozplynul a bude si ho moct plnit až za hodně dlouho, protože jí za vraždu milionáře Bushe hrozí až 27 let v base.

Podle všeho nejspíš vraždila ze žárlivosti. Neunesla totiž, že si zlatník našel tmavovlasou Marušku z Ruska. Podle obžaloby z chorobné žárlivosti zavraždila svého expřítele přímo v jeho vile ve Španělsku.

Jediným nepřímým svědkem tragédie byla právě přítelkyně milionáře Maria Korotaeva, která měla podle výpovědi sedět v autě, když se k osudové střelbě ve vile schýlilo.

U soudu ale vyšlo najevo, že střelný prach z pistole měla na sobě i Korotaeva.Přitom tvrdila, že během střelby seděla v autě a viděla, jak Kukučová vybíhá z domu, nasedá do auta a rychle odjíždí.

Obě krásné, obě mladé - která z nich vraždila? Soud už má jasno.

To ale soud v Malaze neobměkčilo.

Porota složená z devíti lidí uznala vinnou z vraždy slovenskou modelku. Prý je možnost, že by vraždila i v budoucnosti.

Nyní je už na soudci, jak vysoký trest Kukučové vyměří.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:26 úterý 27. září 2016. Anketa je uzavřena.

  • 15
  • 14
  • 8
  • 8
  • 7
  • 7