Je chorobně žárlivá a vraždila by znovu! Slovenka si za smrt milionáře odsedí až 27 let

Soud ve španělské Malaze uznal slovenskou modelku vinnou z chladnokrevné vraždy britského zlatníka Andrewa Bushe. Mária Kukučová je prý chorobně žárlivá! Hrozí jí 25 až 27 let za mřížemi.

Dvě dívky a jeden milionář - tak začala zápletka, která nakonec skončila vraždou. Bohatý zlatník chodil nejprve s blonďatou Slovenkou Márií, pak si ale našel tmavovlasou Marušku z Ruska.

To, že už si nebude užívat luxusu, ale nesla Mária Kukučová ze Slovenska zřejmě špatně, a tak podle obžaloby z chorobné žárlivosti zavraždila svého expřítele přímo v jeho vile ve Španělsku.

Jediným nepřímým svědkem tragédie byla právě přítelkyně milionáře Maria Korotaeva, která měla podle výpovědi sedět v autě, když se k osudové střelbě ve vile schýlilo.

U soudu ale vyšlo najevo, že střelný prach z pistole měla na sobě i Korotaeva. Přitom tvrdila, že během střelby seděla v autě a viděla, jak Kukučová vybíhá z domu, nasedá do auta a rychle odjíždí.

To ale soud v Malaze neobměkčilo. Porota složená z devíti lidí uznala vinnou z vraždy slovenskou modelku. Prý je možnost, že by vraždila i v budoucnosti. Nyní je už na soudci, jak vysoký trest Kukučové vyměří.

Prokurátor chce šestadvacetiletou Slovenku poslat za mříže na 25 let. Rodina mrtvého klenotníka požaduje tvrdší trest. Kukučovou chce poslat do chládku na 27 let a navíc pěkně tučné odškodné.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:35 sobota 24. září 2016. Anketa je uzavřena.

  • 21
  • 9
  • 8
  • 8
  • 7
  • 7