Zapálili jí vaginu! Gang ve Švédsku znásilnil a bestiálně zmučil sedmnáctiletou!

Za poslední měsíc došlo ve Švédsku k několika znásilněním, ale to z půli prosince se vymyká svou krutostí a nelítostnou brutalitou. Skupina mužů ve městě Malmö hromadně znásilnila sedmnáctiletou studentku a došlo i na nelidské mučení. Pachatelé jsou stále na útěku a některá média naznačují, že šlo o přistěhovalce.

Dívku nelidsky zneužila skupina mužů poblíž dětského hřiště na Hasselgatan v Sofielundu v centru švédského města. Právě Malmö patří mezi nejrizikovější aglomerace s velkým množství takzvaných no-go zón obývaných muslimskými migranty a nechvalně známých vysokou kriminalitou i neochotou švédských pořádkových sil v takových místech zasahovat.

Bližší detaily otřesného zločinu sdělují švédské úřady jen velmi neochotně a známo je pouze několik skutečností. Úředníci přiznali, že na dívce došlo ke „zneužívání a mučení“ a „velmi závažnému násilí“.

Jeden z policistů dokonce uvedl, že po dobu pětatřicetileté policejní kariéry nic podobného nezažil. Ačkoliv se politicky korektní švédská média odmítají vyjadřovat ve smyslu původu či rasy pachatelů, některé komentáře naznačují, že skupina bestiálních sexuálních násilníků ze Švédska nepochází.

Po skupinovém znásilnění nezletilé jí údajně do klína nalili hořlavou kapalinu a zapálili. Nicméně média tvrdí, že byla dívka jako zázrakem raněna jen lehce.

Skupina násilníků následně po dokonání zločinu beze stopy zmizela a policie na ně dokonce nasadila psy speciálně vycvičené na odhalování zločinců podle zápachu jejich spermatu. Již nyní je vyšetřovatelům jasné, že toto skupinové znásilnění nemá spojitost s jinými podobnými případy, které se v poslední době vyskytly.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 7:20 pátek 27. dubna 2018. Anketa je uzavřena.

  • 389
  • 78
  • 40
  • 34
  • 24
  • 12