Skandál na letišti! Zaměstnanec dal pěstí muži s miminkem, stěžoval si

Že se zaměstnanci aerolinek a letišť chovají občas otřesně, ja známý fakt. A nyní tu pro vás máme další. Ve francouzském Nice dostal pěstí muž s miminkem. Důvod? Stěžoval si na zpoždění!

Cestující, kteří s EasyJetem měli letět z francouzského Nice do britského Lutonu, seděli na letišti již 13 hodin, když jistému otci s malým miminkem došla trpělivost a zašel za zaměstnancem letiště, aby se zeptal, jaké jsou vyhlídky na odlet. Stěžoval si na to, že v hale není dost míst k sezení a že jeho dítěti dochází jídlo, které se na letišti nedá koupit. Místo odpovědi však dostal pěstí!

„Zaměstnanec letiště na to nic neřekl, nijak se o rodinu nezajímal a jen se ušklíbnul. Pak tomu muži zničehonic dal pěstí. Můj manžel ho musel od toho tatínka odtáhnout. Všichni jsme za sebou měli strašlivý den na letišti a pak tu muže s dítětem v náručí ještě začnou bít,“ uvedla na Twitteru autorka fotografie Arabella Arkwright.

Muž podle svědků měl po ráně monokl, a tak mu všichni alespoň zatleskali, aby ho podpořili. K události se vyjádřil i dopravce EasyJet. „Společnost je fotografií, která se objevila na sociálních sítích, znepokojena a zahájila vyšetřování celého incidentu. Muž není zaměstnancem společnosti EasyJet a záležitost řešíme s letištěm Nice. Je nám velice líto, že pasažéři museli tak dlouho čekat, ale zpoždění bylo způsobeno závadou na letadle, a tak muselo být vypraveno nové letadlo s posádkou z Lutonu, aby cestující, čekající na letišti v Nice, vyzvedlo. V tuto chvíli už jsou všichni v Anglii,“ uvedl.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 20:10 pondělí 27. listopadu 2017. Anketa je uzavřena.

  • 13
  • 9
  • 9
  • 8
  • 8
  • 7