Brněnská raperka, co v pražském klubu chtěla sex: Měla se vdávat, radši se zabila!

Koncem května spáchala sebevraždu začínající brněnská raperka Zuzana K., která se proslavila divokým videem z pražského baru, kde místní ochranku prosila o „alespoň pět minut sexu“ s kamarádem Vaškem. Z nahrávky se tehdy ihned stal hit internetu a mladá rebelka si užívala svých pět minut slávy. Pár měsíců poté se ale rozhodla ukončit svůj život velmi drastickým způsobem – skočila ze čtvrtého patra brněnského nákupního centra Letmo. Teď se navíc provalilo, že mladá dívka měla těsně před svatbou. Raději se ale rozhodla nadobro opustit tento svět. Proč?

Zuzana, která se snažila proslavit coby drsná raperka a užívala umělecké jméno Sju Kjut, již od dětství bojovala s rakovinou. 

Se zákeřnou chorobou se prala statečně a podle zdroje Expresu ji i minimálně jednou přemohla. Rakovina se ale údajně vrátila zpět, a navíc v takové síle, že už neexistovala šance na vyléčení. Doktoři měli Zuzaně říct, že jí zbývá pár měsíců života.

A dívka, která žila v poslední době hodně divoký život, na další boj už zřejmě neměla sílu a rozhodla se tak pro nejradikálnější možné řešení.

Žít nechtěla ani za cenu toho, že se brzy provdá za svého milého a bude žít ve slunném Španělsku. O chystané svatbě informoval server eXtra.cz, který přinesl i zpověď Zuzčina snoubence.

„Měli jsme se brát a pak odjet do Španělska. To byl původní plán. Ale pak se stalo, co se stalo, a Zuzka to prostě ukončila,“ řekl muž, který je na tom od tragické smrti své milované prý tak špatně, že je v pracovní neschopnosti. „Zničilo mi to život,“ dodal.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 úterý 27. listopadu 2018. Anketa je uzavřena.

  • 21
  • 11
  • 9
  • 9
  • 9
  • 7