Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Porazila rakovinu, rodina ji zavrhla. Příběh zesnulé brněnské raperky Sju Kjut (†21)

    Koncem května spáchala sebevraždu Zuzana K., začínající raperka z Brna, která se proslavila divokým videem z pražského baru, kde místní ochranku prosí o „alespoň pět minut sexu“ s kamarádem Vaškem. Pro mnoho lidí, kteří ji znali jen z již zmíněné nahrávky, to byla pouhá potížistka, která si nevážila svého života, a proto není třeba nad její smrtí plakat. Příběh Zuzky alias Sju Kjut je ale mnohem zajímavější a pestřejší, než se na první pohled zdá.

    V listopadu, kdy se na českém Facebooku objevilo video z pražského klubu Ateliér, na kterém je vidět patrně drogami posilněná Zuzka K., která žadoní o krátký sex s kamarádem Vaškem, ještě patrně nikdo netušil, čím vším si dívka za svůj krátký život musela projít.

    Zatímco běžní puberťáci řeší, co dostanou jako dárek k Vánocům, tak Zuzka měla před lety naprosto jiné myšlenky. Bojovala totiž s rakovinou. Tu přemohla, ale poté se se v mladé dívce cosi změnilo...

    „Zuzka byla hrozně chytrá a hezká holka. Takový ten typ, co dokáže vše, co si zamane,“ říká Expresu člověk, který dívku dlouhé roky znal, ale promluvil jen pod zárukou anonymity. „Je ale pravda, že vždy byla trochu jiná a hodně se o ní mluvilo,“ dodává dále zdroj z dívčina okolí.

    Vše se prý zvrtlo, když Zuzka coby studentka třetího ročníku brněnského gymnázia zamířila do Prahy. „Zničehonic v létě utekla. Původně byla jen u kamarádů, pak se ale vrátila, sebrala si své věci a odešla do Prahy nadobro.“

    V Praze Zuzka chtěla původně studovat a dodělat si zde maturitu. To se jí ale nepovedlo a pak už to s ní šlo, jak se říká, z kopce. Našla si práci jako tanečnice u tyče, obklopovala se špatnými lidmi, začala vymetat večírky a propadla kouzlu drog. 

    Poslední dobou užívala drogy opravdu ve velkém množství. Brala úplně vše a hlavně třeba i najednou. Kolikrát si za večer vzala tak velké množství, že by to stačilo třeba i pro pět lidí na celou noc,“ popsal před časem Expresu mladík Vašek, který se Zuzanou „zazářil“ na již zmíněné videonahrávce.

    Zuzka byla podle anonymního zdroje Expresu vždy osobnost, která byla vždy tak trochu „utržená ze řetězu“ a ráda na sebe upoutávala pozornost. Když ale utekla do Prahy, tak se z ní prý stalo něco úplně jiného. 

    Drogy, alkohol a často i „špatní lidé“ okolo ní ze Zuzky udělali doslova monstrum. V jednu chvíli prosila o pět minut sexu v baru, brzy poté na svém Instagramu sdílela video, na kterém bylo vidět, jak ji orálně uspokojuje neznámý mladík.

    Chtěla být hvězdou a podle toho se také chovala! Bylo jí úplně jedno, jakým způsobem se proslaví. Zuzka se řídila heslem špatná reklama, taky reklama.

    V médiích se objevily zprávy, že Zuzana, která se coby raperka snažila proslavit pod uměleckým jménem Sju Kjut, ukončila svůj krátký život z toho důvodu, že jí lékaři diagnostikovali rakovinu v pokročilém stadiu a zbývalo jí jen několik měsíců života. 

    Rakovinu měla Zuzka dřív a přemohla ji. O tom, že by se jí vrátila, zdroj Expresu vůbec neslyšel. Z lidí, kteří ji znali, vůbec nikdo nechápe, proč se zabila. Jednalo se totiž o dívku, která samu sebe milovala, život si plnými doušky užívala a jen tak by se nevzdala. 

    Sebevražda mladé brněnské dívky, která se snažila prosadit coby drsná raperka, byla pro mnohé vzhledem k výše uvedeným, ale nepotvrzeným informacím poměrně pochopitelná. Teď se ale nabízí otázka. Co Zuzku K. k zoufalému činu skutečně dovedlo? Odpovědi se jen tak nejspíše nedočkáme. A to je možná dobře!

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:24 čtvrtek 4. října 2018. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      19
    • Tvl
      16
    • Haha
      11
    • Cože
      11
    • Super
      8
    • Sladký
      8