Provokace, lesbický sex a problémy s policií! Ukrajinské modelky řádily v Turecku na jachtě

Jsou krásné a velmi rády provokují na veřejnosti! Šest ukrajinských modelek vyrazilo do Turecka. Kdo by čekal, že se krásky budou v muslimské zemi ostýchat, ten byl na omylu. Sexy dívky napodobily své kolegyně z Dubaje a rozjely divokou párty na jachtě. Plavky šly dolů a sociální sítě byly plné pěkně žhavých snímků. Netrvalo dlouho a na Ukrajinky si posvítila turecká policie!

Není tomu dlouho, co policisté v Dubaji zatkli jedenáct ukrajinských modelek, které se vyfotily nahé na balkoně jednoho z tamních hotelů. Dubajská prokuratura v reakci na událost poté oznámila, že skupina žhavých krásek bude vyhoštěna.

O podobný skandál se teď v Turecku postarala šestice koček z Ukrajiny, která rozjela divokou párty na jachtě v přístavu Göcek.

Deník The Sun uvádí, že jedna z modelek, třiadvacetiletá Julia Vetrova, uvedla, že ona i její kolegyně věděly, že fotit se v muslimské zemi bez plavek není zrovna nejlepší nápad.

Podle tureckých médií jely ukrajinské krásky do země na dovolenou vyloženě s cílem napodobit své kolegyně, které se proslavily žhavou fotkou z balkonu v Dubaji.

Podle očitých svědků se dvě modelky na jachtě navíc oddávaly sexuálním hrátkám. „Takové výjevy během lockdownu a ramadánu znamenaly velké rozhořčení,“ psala některá turecká média.

Výše uvedený list uvádí, že modelky zadržela turecká policie a krásky se podrobily výslechu. Nyní už jsou zpět v Kyjevě.

„Zadržela nás policie, všechno už je v pohodě, ale vyslýchali nás a nebylo to příjemné,“ řekla pro The Sun Julia Vetrova, jedna z ukrajinských modelek, která v rozhovoru nabádala ostatní provokatérky, aby byly více opatrné a místo, kde se chtějí fotit, raději tajily.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:27 středa 8. září 2021. Anketa je uzavřena.

  • 19
  • 14
  • 7
  • 5
  • 4
  • 3