Sex milionářů s luxusními modelkami? Kráska odhalila temné detaily erotiky boháčů

Modelce Jazz Egger z rakouských Korutan je dvacet let a žije v Londýně. Pro list Krone Zeitung odhalila temnou stránku obchodu s krásou, jak to zažila na vlastní kůži. Zprostředkovatelé nabízí mladým modelkám pohádkové peníze za sex se zámožnými klienty. Jazz chtěli za každou cenu najmout, ale nakonec odolala. Kolik dívek ale lákavé nabídce podlehne?

Loni v létě se modelka Jazz, která byla jednou z kandidátek na prestižní ocenění německé Next Top Model, setkala v londýnském nočním klubu s jedním agentem. Domluvili se na spolupráci, jenže to ještě dívka nevěděla, o jakou specializaci se jedná.

Hned druhý den ráno jí přes WhatsApp přišla první nabídka na sex. Měla se vydat na plavbu jachty Egejským mořem se třemi milionáři. Překvapeně odmítla. Nicméně její číslo se velmi záhy dostalo do rukou jiného agenta jménem George, který ji opět kontaktoval přes mobilní aplikaci.

Tentokrát se měla stát společnicí na soukromé večeři s velmi známým íránsko-německým hercem a sdílet s ním okamžiky „přirozené intimity“ v pětihvězdičkovém luxusním hotelu Chiltern Firehouse ve Westminsteru. Ten bývá považován za oblíbené místo pobytu mnoha světových celebrit. A nabízené peníze? Dva tisíce eur za jednu až dvě hodiny, tedy více než padesát tisíc za něco, co by fanynky herce udělaly rády a zadarmo.

„Je mi líto, jsem modelka, a ne eskort,“ odvětila dívka, ale ani to nezabránilo Georgovi, aby jí poslal fotografii zákazníka. „V tomto odvětví je to naprosto běžná věc, dělá to každý,“ snažil se agent přesvědčit k dobře zaplacenému sexu.

Na potvrzení svých slov poslal screenshoty komunikací s jinými ženami, mezi nimiž nechyběla například modelka Bella Hadid, která si měla za žhavé chvilky s boháčem přijít během opakovaných schůzek na dva miliony dolarů, tedy přes 44 milionů korun.

„Nemohla jsem prodat své tělo,“ vysvětluje krásná Jazz. „Není to ani o penězích, ani o kariéře. Jde prostě o to, že se jedná o prostituci.“

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:51 pátek 5. ledna 2018. Anketa je uzavřena.

  • 59
  • 34
  • 22
  • 16
  • 15
  • 8