Stařenka (72) si vzala zajíčka (19): Je úžasná milenka, pochvaluje si mladík

Dvaasedmdesátiletá Almeda Errelová z amerického Tennessee se bláznivě zamilovala. Na tom by ještě nebylo nic šokujícího, ale fakt, že její vyvolený Gary je o padesát tři let mladší, staví všechno do jiného světla. Dvojice tvrdí, že v sobě našli ideální protějšky, mají už i po svatbě. Ze svého neobvyklého života dokonce manželé zveřejňují videa, která sleduje neuvěřitelných padesát tisíc uživatelů.

Bizarní dvojice se seznámila na pohřbu Almedina syna, když bylo Garymu sedmnáct let. Později se opět setkali na narozeninové oslavě, kde se dali do řeči. Gary Hardwick tvrdí, že ho nikdy nepřitahovaly mladé ženy, ale spíše naopak.

„První věc, která mě na Almedě zaujala, byly její nádherné modré oči a její osobnost. Byla to láska na první pohled,“ říká devatenáctiletý mladík, který možná netuší, že je gerontofil. Také jeho milá měla jasno hned.

„Když někoho miluješ, věk je jen číslo. Věděla jsem, že on je ten, s kým chci strávit zbytek svého života,“ tvrdí sedmdesátnice.

Jenže rodiny Almedy a Garyho si na něco takového nemohou zvyknout. Almedin syn s matkou nemluví, vnoučata jsou také v rozpacích. „Jen jednou jsem ho nazval dědečku, když jsem se opil. Spíše ho vnímám jako kamaráda než dědu. Ale babička je šťastná,“ podělil se o své dojmy vnuk Aaron.

Choulostivé téma sexuálního života partnerů pro ně rozhodně není tabu. Poprvé se manželé milovali o svatební noci a Gary si naplnění svých snů nemůže vynachválit. „Je mezi námi hluboké spojení. Almeda je úžasná milenka.“

Přes velký věkový rozdíl mají manželé společné záliby, například natáčení na YouTube, kam umísťují videa o společné lásce.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:44 sobota 18. srpna 2018. Anketa je uzavřena.

  • 29
  • 12
  • 11
  • 8
  • 7
  • 7