Senátor Veleba opět perlí: Viděl jsem na Hradě muslimy, přísahám!

Senátor Strany práv občanů dříve známé jako Zemanovci na svém Facebooku zveřejnil šokující svědectví. Během návštěvy Pražského hradu spatřil sedm muslimů, což ho vyvedlo z míry natolik, že se nezmohl ani na vyfotografování incidentu na mobilní telefon. Přísahá však, že mluví pravdu.

Fotogalerie

Levicový senátor za Stranu práv občanů Jan Veleba to nemá v životě na sociálních sítích jednoduché. Tu si posteskne, že si ho lidé v Havlíčkově Brodě málo váží, jindy zase vydá podivné přiznání, že je kůň. Nyní pocítil potřebu podělit se se světem o svědectví o tom, jak na Pražském hradě potkal muslimy.

Co horšího se může člověku stát, než když jde na Pražský hrad aby viděl Miloše Zemana a zážitek mu zkazí to, že vidí muslimy?

„Dnes v 15:05 hod. jsem odcházel dveřmi pod balkonem na hradním nádvoří Pražského hradu (naproti chrámu Sv. Víta) ze služebního jednání. To, co jsem uviděl, mne velmi zaskočilo. Natolik, že jsem nebyl schopen sáhnout do kapsy a vytáhnout mobil a fotit,“ začíná Veleba své šokující svědectví o události, která ho nenechává klidným.

Setkání s modlícími se muslimy senátora Velebu natolik zaskočilo, že celou situaci nedokázal ani zdokumentovat. Musíme si tedy vystačit s ilustrační fotografií.

Stal jsem se svědkem následující scény. Asi 25 metrů vlevo od balkonu, mezi dvěma bílými lavičkami u hradní zdi vykonávala modlitební obřad skupinka sedmi muslimů. Klečeli zutí, hlavami čelem ke zdi na tenké látce a v jednotném rytmu (klek, hlava na zem, klek) vykonávali modlitební obřad. Když jsem došel k nim, tak za pár vteřin skončili,“ popisuje dále Veleba pro něj nepochopitelné setkání s muslimy v areálu Pražského hradu.

Velebův netradiční projev na pomezí vlastenectví a potravinářství.

Téměř až apokalyptická událost nutí Velebu ke konspiračním úvahám. Nevím, co si o tom myslet. Zda je to náhoda a nebo záměr a provokace. Všichni to byli mladí muži. Pokud by někdo pochyboval o pravdivosti mého zážitku, tak přísahám, že mluvím pravdu!“ uzavírá Veleba svou výpověď s důrazem na vlastní pravdomluvnost umocněným přísahou.

Senátor Veleba si na rozdíl od muslimů může pochutnávat na špekáčcích.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:36 středa 15. června 2016. Anketa je uzavřena.

  • 31
  • 18
  • 13
  • 13
  • 11
  • 11