Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Profil grázla ze Sedlčan: Miluje rychlá auta a útočí na slabší! Prý utekl z města

    Agresor Ondřej (16), který napadl na dětském hřišti stejně starého Petra, pravděpodobně utekl z města. Prý se obává pomsty ze strany příbuzných napadeného chlapce. Podle informací Expresu se mladík vymkl kontrole rodičů, kašle na školu a místní děti se ho bojí.

    V Sedlčanech došlo k brutálnímu napadení chlapce na dětském hřišti. Šokující video, jež natočila parta přihlížejících dětí, a fakt, že napadenému nikdo nepomohl, pobouřily českou veřejnost.

    Chlapce Petra napadl jeho vrstevník Ondřej. Srazil ho na zem a bušil do něj hlava nehlava. Klučina na zemi inkasoval několik ran do hlavy a břicha, přitom utrpěl vážné zranění v obličeji, otřes mozku a má poraněnou krajinu břišní.

    Agresor Ondřej P., který má útok na svědomí, je postrachem dětí v Sedlčanech a místní ho popisují jako „známou firmu“. Údajně útočí záměrně na ty, u nichž má jistotu, že je hravě přepere. Pro jistotu si s sebou ale bere ještě své kamarády, kteří se ho také bojí, a tak mu raději pomohou a oběť přidrží.

    Šikanátora, který měl v minulosti podobným způsobem napadnout několik svých vrstevníků, jsme vypátrali na sociálních sítích. 

    Na nich se Ondřej netají svou láskou k rychlým autům a sdílí fotografie ze svého soukromého života. 

    Je to už na první pohled sígr a potížista.

    Ondřejovi jsme samozřejmě zaslali zprávu. Zeptali jsme se ho, proč nebohého Petra na dětském hřišti napadl. Odpovědi jsme se ale zatím nedočkali.

    Má to být známý tyran a zbil už několik svých vrstevníků.

    Pilný student, nebo věčný potížista?

    Na svém Facebooku Ondřej uvádí, že je studentem Středního odborného učiliště, Sedlčany, Petra Bezruče 364.

    Kontaktovali jsme tedy ředitele této školy Jiřího Kolína. Ten se k případu odmítl vyjádřit a dal nám k telefonu tiskovou mluvčí Janu Pilařovou.

    „Můžu potvrdit, že Ondřej P. je žákem naší školy, ale jestli je ve videu skutečně on, nebo někdo jiný, to bude předmětem šetření, takže to nemohu potvrdit,“ sdělila nám mluvčí.

    Na šířící se spekulace, že je Ondřej zkušený šikanátor a problémový sígr, zareagovala Pilařová takto: „To je informace, která je v rámci osobních údajů. To bych nerada sdělovala.“

    Agresor utekl z města, matka se zhroutila

    Server eXtra.cz, který s videonahrávkou přišel jako první, s odvoláním na své zdroje nově uvádí, že Ondřej utekl z města a jeho matka se údajně zhroutila.

    „Ondra odjel ze Sedlčan za tátou a dobře udělal, že se tady nebude zdržovat. Je veřejným tajemstvím, že se chlapi dohodli, že si tady na něj počkají. Já být na jeho místě, už se sem nevracím,“ řekl pro eXtra.cz blízký přítel rodiny mladého agresora.

    „Ondrova matka se z toho všeho zhroutila. Syna dlouhodobě nezvládá. Ondra má ještě bráchu, s ním je to také složité,“ dodal zdroj.

    Stačila jedna rána a byl mrtvý

    Napadený mladík Petr se údajně Ondřeje bál natolik, že odmítl napadení nahlásit. Z útoku si ale neodnesl pouze šrámy, ale také vážná poranění. 

    Podle svědků prý stačila jedna rána a chlapec, jenž se evidentně vůbec nechtěl prát, tu dnes nemusel být! Údajně skončil Petr s otřesem mozku a poraněním v krajině břišní.

    Ondřej P. má být tím, kdo stojí za brutální šikanou v Sedlčanech.

    Sedlčanským agresorem se nyní zabývají tamní policisté. Podle prvotních informací řešila policie incident jako výtržnictví. Je ale možné, že bude nechutný čin Ondřeje P. ještě překvalifikován.

    Byli jste svědkem tohoto incidentu? Víte něco o řádění zmíněné sedlčanské party? Ozvěte se nám na tip@expres.cz.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 14:18 úterý 28. ledna 2020. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      74
    • Super
      32
    • Cože
      31
    • Haha
      27
    • Trapas
      27
    • Sladký
      26
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...