Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    V Sedlčanech pořádají na grázla Ondru hon! On je ale pryč a odnášejí to nevinné děti

    Sedlčanská mládež chce vzít situaci pevně do svých rukou! Na agresora Ondřeje P. (16), který má na videonahrávce, jež se šíří po sociálních sítích, brutálně bít vrstevníka Petra, pořádají místní jakýsi hon. Problém ale je, že údajný útočník podle nejnovějších informací z města zmizel a odnášejí to prý tak nevinné děti!

    Po sociálních sítích se šíří videonahrávka, jejíž „hvězdou“ má být šestnáctiletý agresor Ondřej P. Ten v přesile zaútočil na svého vrstevníka Petra, kterého brutálně zmlátil na dětském hřišti v Sedlčanech.

    Napadený se nezvládal ani bránit, natož aby měl sílu se útočníkovi postavit. Ostatní zbabělému činu přihlížejí, někteří ještě Ondřejovi pomáhají tím, že napadeného přidržují.

    Na incident na svém Facebooku upozornila Gabriel Jiráčková alias česká Barbie, která ze Sedlčan pochází a se šikanou má své vlastní zkušenosti. 

    Na sociální síti odtajnila identity mladíků, kteří za napadením stojí. A teď toho nejspíše trochu lituje.

    „V Sedlčanech se objevil nějaký mstitel, který tam útočí i na nevinné děti, které na tom záznamu ani nebyly, a všichni si teď myslí, že je to moje práce. Jen kvůli tomu, že jsem napsala, co si o tom myslím, a zveřejnila jména,“ svěřila se Expresu Jiráčková.

    Gabriel Jiráčková, známá též jako česká Barbie, upozornila na šikanu v Sedlčanech.

    Zmíněný mstitel si pro odplatu vybral hodně špatný čas. Podle serveru eXtra.cz agresor Ondřej už ze Sedlčan zmizel a ukrývá se prý u svého otce.

    „Ondra odjel ze Sedlčan za tátou a dobře udělal, že se tady nebude zdržovat. Je veřejným tajemstvím, že se chlapi dohodli, že si tady na něj počkají. Já být na jeho místě, už se sem nevracím,“ nechal se slyšet blízký přítel rodiny mladého agresora.

    Zatím není zřejmé, z jakých důvodů Ondřej Petra napadl. Mluví se o jakémsi vyřizování osobních sporů. Na nahrávce je však evidentní, že napadený mladík nemá sebemenší zájem se prát a ani není schopen se bránit.

    Ondřej P. má být tím, kdo stojí za brutální šikanou v Sedlčanech.

    To ale Ondru nezajímalo a i na zemi Petra zasypal tvrdými údery. Podle očitých svědků incidentu prý Petra od smrti dělila dost možná jedna poslední rána. Nakonec vyvázl s otřesem mozku a poraněním v krajině břišní.

    V současné době probíhá vyslýchání svědků. Policie incident řeší jako výtržnictví, ale je možné, že bude čin ještě překvalifikován.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 7:20 středa 29. ledna 2020. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      121
    • Super
      52
    • Trapas
      51
    • Cože
      43
    • Haha
      38
    • Sladký
      34
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...