Babiš je přeprogramovaný, jeho žena skrze zahradníka šíří homosexualismus, hlásá podivné hnutí

Naši mysl ovládají stroje a počítače, změnou softwaru prý prošel i premiér Andrej Babiš, jeho manželka Monika zase skrze své přátele podporuje homosexualismus, Česko je kromě toho v područí falšovaných a obohacených drog, tajemné substance „mocnosti“ tajně přimíchávají i do léčiv. To i mnohem víc bylo ke slyšení na akci Sdružení přátel bílého heterosexuálního muže na Sedlčansku, na kterou přispěl 50 tisíci i Středočeský kraj. Ten prý bude chtít peníze zpátky.

„Lidé nemají představu, jaké jsou možnosti vojenských technologií. Reálně jsou takové, které dokážou na dálku ovládat mysl. Důkazem jsou útoky lidí v Americe, kdy útočníka nezarazilo ani to, že před ním stojí jeho vlastní sestra, kterou zabil. Byl naprogramovaný jako stroj na zabíjení,“ zaznělo na zámku Příčovy na Sedlčansku z úst Iva Gece, který tu promluvil na akci Sdružení přátel bílého heterosexuálního muže.

To rozhodně nebylo všechno! Neunikl ani samotný premiér Andrej Babiš, který před časem navštívil sídlo CIA v americkém Langley a vrátil se jako úplně nový člověk.

„Západní země neskončily studenou válku, máme tady programy, co vám přeprogramují mysl. Pan premiér byl nedávno v Langley a vrátil se jako úplně jiná osoba,“ hřímal Gec, který se pro jistotu oblékl do maskáčů, aby jeho slova měla patřičnou váhu a vážnost.

„Máme tady chemtrails, máme tady drogy, i do nich se přidávají věci, které vás přeprogramují. Proč sluníčkáři jsou sluníčkáři, mě napadá to, že většina z nich má zkušenost s drogami a mají změněnou, přeprogramovanou osobnost,“ hlásal do světa bojovník za lepší zítřky Gec.

Video z obskurní párty, kam se vydal i Jaroslav Foldyna, Ladislav Jakl nebo exministr Jaroslav Bašta, je hitem internetu. Baví celé, i když některé pasáže obzvlášť. Třeba ta, že je premiér úplně novým člověkem.

„Přeprogramovaný Babiš je top. A nezapomeňte, že jeho žena přes svého zahradníka propaguje homosexualismus!“ směje se jedna z diskutujících, která poukazuje na kamarády Moniky Babišové.

Pikantní na celé věci je, že na akci přispěl Středočeský kraj.

„Sdružení přátel heterosexuálního bílého muže alias vlastenců, národovců a příznivců takzvaných alternativních médií na zámku Příčovy u Sedlčan si účastníci (namátkou Martin Konvička, Jaroslav Foldyna, Tomáš Vandas, Petr Žantovský, Ladislav Jakl, Michal Semín a spol.) vychutnali i díky dotaci 50 tisíc korun od Středočeského kraje, z fondu hejtmana (respektive hejtmanky),“ přisadil si další diskutující. Kraj později informaci potvrdil. 

Nutno říct, že v kanceláři hejtmanky Jaroslavy Pokorné Jermanové zavládlo mírné zděšení. Organizátoři akce prý kraj v žádosti uvedli v omyl. „Budeme požadovat vrácení dotace,“ nechala se slyšet hejtmanka, když se dozvěděla o tom, co se na zámku v Příčovech dělo.

Organizátor setkání Sdružení přátel bílého heterosexuálního muže, sociolog Petr Hampl, který je známý svými protiimigračními a protiislámskými názory, se bránil tím, že svolal zajímavé hosty z řad profesorů nebo spisovatelů.

„Snažil jsem se naopak panely sestavit tak, aby to bylo vyvážené, aby proti sobě seděli lidé různých názorů a trochu se to střetávalo,“ řekl na svou obranu.

Ehm, těžko říct, jestli své účasti nyní nelitují...

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 20:08 čtvrtek 12. prosince 2019. Anketa je uzavřena.

  • 55
  • 33
  • 30
  • 25
  • 21
  • 20