S rodinou Standy jsem skončila! Šárka Grossová vysvětluje, proč nemluví s rodiči manžela

Po smrti expremiéra Stanislava Grosse (†45) na amyotrofickou laterální sklerózu, došlo v jeho rodině k nehezkým tahanicím o ostatky a místo k pohřbení. Smrt manžela úplně zničila vztahy mezi Šárkou Grossovou a jeho rodiči. Situací trpí i děti Denisa (19) a Natálie (14).

Příčinou nejostřejšího sporu Šárky Grossové s rodiči bývalého předsedy vlády měl být spor o ostatky, které schovávala delší dobu na neznámém místě. A to pravděpodobně není jediný důvod napětí v znesvářené rodině.

Vše se vyvinulo tak nepříznivě, že si nedávno Natálie Grossová posteskla, že s babičkou a dědečkem ztratila kontakt a mrzí ji jejich neúčast na premiéře muzikálu, v němž účinkuje. „S babičkou a dědou se nevídáme. Nevím o nich,“ potvrdila smutně hvězda muzikálu Ples Upírů Natálie.

„Pravda je taková, že jsme je ani nezvali. Nevídáme se, nestýkáme, já jen vždy ohlídám, aby jim holky popřály k narozeninám, na Vánoce. Ale domluvili jsme se s Grossovými, že o sobě nebudeme vzájemně do médií mluvit, a já to nehodlám porušit,” řekla na toto téma Šárka Grossová Blesku.

Dalším kamenem úrazu mezi pozůstalými mohou být ztracené penízez Grossova účtu. Podle dostupných informací by mělo jít o 70-100 milionů korun, kvůli nímž I dva roky po smrti expremiéra nedoběhlo dědické řízení.
O tom, že jde nesnášenlivost napříč rodinou svědčí I další slova Šárky Grossové na účet své švagrové, která od ní bydlí nedaleko.

“Naše vztahy nikdy nebyly srdečné, a už ani nikdy nebudou. Nepotkáváme se. Je to rodina mého manžela, já s ní již nemám nic společného,“ uvedla na to konto žena, která o sobě tvrdí, že je věřící, a k Bohu dovedla Stanislava ona.

Odpustí si s manželovou rodinou? Naváží na zpřetrhané vztahy její dcery?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:37 úterý 22. srpna 2017. Anketa je uzavřena.

  • 64
  • 17
  • 16
  • 15
  • 15
  • 10