Finská premiérka nechala podprsenku doma a je z toho haló. Není to poprvé

Premiéři některých zemí budí vášně třeba kvůli korupci nebo střetu zájmů, to ve Finsku mají jiné starosti. Teprve čtyřiatřicetiletá šéfka vlády Sanna Marinová pro módní magazín zapózovala v sáčku, pod které si nevzala podprsenku. Není to zdaleka poprvé, co tahle kočka rozproudila vášnivou diskuzi.

Švédsko pustoší gangy migrantů, norská vláda krade rodičům děti a Finové? Tam se nejspíše rozmohlo puritánství. Jak jinak si totiž vysvětlit, že jedna odvážnější fotka finské premiérky rozpoutá bouřlivou celospolečenskou debatu.

Mladá a půvabná Sanna Marinová se pro módní magazín nechala zvěčnit v sáčku, pod které si nevzala podprsenku. A přestože jí to náramně sekne, v diskuzích se vynořilo nemálo pohoršených Finů, podle nichž se zachovala neprofesionálně.

Finská premiérka Sanna Marinová vyvolala vášnivou diskuzi.

Další lidé se za premiérku z řad finské sociální demokracie ovšem postavili a na její podporu začali na internet postovat fotografie ve stejném outfitu.

Není to poprvé, co Sanna Marinová fanoušky zaujala žhavou fotografií. Například finský Den nezávislosti oslavila ještě jako řadová poslankyně v šatech s hlubokým výstřihem. 

Finská premiérka je vážně kočka.

A také se vyfotila při kojení, což je v dnešním světě poměrně ožehavé téma. K takovým má ovšem Marinová blízko. Vyrůstala totiž v domácnosti dvou žen, svojí maminky a její přítelkyně. Dodnes se ostatně účastní průvodů Gay Pride.

Sanna Marinová a její foto při kojení

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:00 neděle 21. února 2021. Anketa je uzavřena.

  • 64
  • 21
  • 21
  • 16
  • 16
  • 12