Kraus, Jákl, Puhajková! Rychnovský vrah si hrál na kamaráda celebrit

Toužil po pozornosti. A co hůř, všem okolo se vychloubal hlavně fotkami své rodiny, kterou měl přitom doma týrat a terorizovat, což vyústilo v chladnokrevnou vraždou manželky Heleny. Včera jsme vám přinesli pohled na dvě tváře rychnovského vraha Miloslava D., dnes odhalíme tu třetí. Tvář muže, který se považoval za střed světa a vydával se za přítele mnoha celebrit.

V Rychnově nad Kněžnou platil za ostříleného reportéra, doma měl přitom terorizovat rodinu. A když se pak Miloslav D., který minulý týden chladnokrevně popravil svou manželku Helenu, vměstnal třeba na novinářský výlet, sám sebe popisoval jako vzorného tátu.

Expres.cz získal vyjádření člena skupiny, se kterou jel rychnovský vrah před dvěma měsíci na hokejový šampionát do Bratislavy.

„Chlubil se cestami na dovolené, ukazoval fotky svojí rodiny a tvrdil, že se letos chystá do Řecka, které si zamiloval. Budilo to dojem, že rodina k němu vzhlíží a že on sám má v rodině hlavní slovo,“ popsal nám zdroj.

Miloslav D. podle svých dětí celou rodinu terorizoval. Nejvíce ale svou manželku Helenu, kterou nakonec zastřelil.

Na Miloslavovi D., který měl přitom podle slov dcery Dominiky celou rodinu psychicky týrat a manželku Helenu nejednou napadl, ale na první pohled skutečně nebylo něco v pořádku.

„Po celou dobu se choval dost nestandardně, jako by snad na press tripu a prezentaci pro novináře byl poprvé, všechno si natáčel i fotil, dokonce i jízdu vlakem a obsluhu v restauraci,“ vzpomíná zdroj Expresu.

Kamarád celebrit

Kromě toho si Miloslav D. hrál na velkého kamaráda celebrit. Na jeho Facebooku jsou k vidění fotky třeba s režisérem Petrem Jáklem nebo půvabnou moderátorkou Innou Puhajkovou. 

Miloslav D. s Innou Puhajkovou

V minulosti se zase pochlubil tím, že fotil zpěvačku Věru Špinarovou.

Miloslav D. s hokejistou Davidem Moravcem

Několik fotek zveřejnil také s moderátorem Primy Tomášem Krausem, se kterým už v roce 2016 cestoval do Berlína.

Miloslav D. a moderátor Tomáš Kraus

„Fotil se po boku slavných lidí a chlubil se tím, kde všude už byl a co stihl. Toužil po obdivu a zájmu okolí, na něž chtěl působit jako znalý světák,“ popisuje člověk, který press trip s Miloslavem D. zažil. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:43 středa 13. listopadu 2019. Anketa je uzavřena.

  • 78
  • 74
  • 24
  • 24
  • 23
  • 22