Rabiát zbil v Lounech místního hrdinu! Petr v lednu zachránil stařence důchod

Mladík Josef G. (15), který se v posledních dnech nechvalně proslavil videonahrávkou, která zobrazuje jeho brutální napadení dvou mladších hochů, má pořádný malér. Nejenže mu vyhrožuje spousta lidí na internetu a jeho agresivní útok už řeší policie. Najevo také vyšlo to, že zmlácený chlapec je místní hrdina.

Skandální video z Loun, na kterém mladík oslovovaný Pepa surově mlátí dva mladší hochy, pobouřilo českou veřejnost. Podle některých svědectví měl mladý surovec chlapce napadnout kvůli jisté dívce. Na internetu se ale objevují nové informace, že Pepa byl členem místního gangu, který obírá zdejší děti. 

Tuto možnost potvrzuje i nahrávka, ve které je slyšet, jak se hoši domlouvají před bitkou. „Oni zaplatili, nech je bejt, kámo,“ říká Pepovi jeden z přihlížejících.

Kromě toho, že patnáctiletý rabiát napadl mladšího hocha bez varování a vší silou ho na zemi tloukl do obličeje, vyšlo najevo, že oběť je místní hrdina.

Video šokovalo celé Česko.

Petr, kterého Pepa ve videu mlátí, společně se svými dvěma kamarády letos v lednu našel tašku s celým důchodem lounské seniorky (82). Školáci tehdy nález okamžitě odnesli na policejní služebnu a navíc odmítli finanční odměnu za svůj hrdinský čin, píše web Blesk.cz.

„V pondělí odpoledne 9. ledna na služebnu městské policie přišly tři děti, které veliteli směny předaly plátěnou tašku, která obsahovala plastové pouzdro, ve kterém bylo osm tisíc korun. Dále se v pouzdru nacházel doklad SIPO k zaplacení,“ informovala tehdy městská policie. 

Mladíci dostali pořádně naloženo. Jeden z nich byl místní hrdina.

Hrdinský čin ocenil nejenom ředitel základní školy, ale i vedení města. Petrovi a jeho vrstevníkům osobně poděkovali i starosta s místostarostou. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:12 sobota 10. února 2018. Anketa je uzavřena.

  • 9
  • 7
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2