Ruské pacienty dráždila tahle kočka: Sestřičky se zastal i Putinův muž, trestu unikla

Prý jí bylo moc vedro, tak si pod ochranný oblek vzala jen spodní prádlo. Jenže on je průhledný, takže sestřička Naďa z koronavirového oddělení nemocnice v ruské Tule způsobila poprask. Vedení ji chtělo suspendovat, zastání ze všech koutů světa i od ruského politika nakonec donutilo nadřízené změnit názor. Nadě už přitom na stůl stihla přiletět nabídka stát se modelkou!

Sestřička s průhledným oblekem odhalujícím její tělo ve spodním prádle a stařičcí pacienti v pozadí, kteří jsou viditelně ohromeni. Fotografie z koronavirového oddělení nemocnice v ruské Tule se stala hitem.

Jenže hlavní aktérce, půvabné Nadě, přinesla nechtěnou popularitu i řadu problémů. Musela si smazat účty na sociálních sítích a vysvětlovat svůj přešlap vedení. To ji mělo v plánu potrestat.

Pak se ale strhla obří vlna podpory pro třiadvacetiletou sestřičku. V diskuzích se jí začali zastávat lidé, podle nichž je v takové době a na takovém místě trocha vzrušení potřeba, především se ale na její stranu postavili kolegové. Ti začali poukazovat na to, že nemocnice trpí akutním nedostatkem pomůcek. 

Naďa pacienty patřičně provokovala.

A v neposlední řadě se pak za Naďu postavil gubernátor (ruská obdoba guvernéra) Tuly Aleksej Djumin. Zároveň jde o bývalého boxera, Putinova bodyguarda a někdejšího šéfa vojenské rozvědky, takže jeho jméno má velkou váhu. Nemocnice hned nato otočila.

Naďu kontaktovala společnost na výrobu spodního prádla.

„Dívka normálně pokračuje ve své práci. Je dobrou zaměstnankyní a profesionálkou, která poskytuje vynikající zdravotní péči. Hned jak se její fotky dostaly na web, tak ji gubernátor kontaktoval, aby ji podpořil,“ prohlásila ředitelka nemocnice. 

Za Naďu se postavili kolegové i veřejnost.

Nakonec ale nemocnice o sestřičku přijít může. Na stole totiž Nadě leží nabídka z agentury Miss X, která vyrábí spodní prádlo. Ta si ji vyhlédla jako modelku.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:50 pondělí 28. září 2020. Anketa je uzavřena.

  • 49
  • 32
  • 31
  • 30
  • 30
  • 30