Plavky, svlékání na lyžích a jeden pořádný trapas. Tahle kočka sedí Slovákům v parlamentu!

Donedávna válela na tenisových kurtech, jenže pak Slovenka Romana Tabák (29) otěhotněla a raketu musela pověsit na hřebík. Tenisový důchod a mateřská? Kdepak! S pomalu rostoucím bříškem naskočila do kandidatury za Matovičovo hnutí OĽANO a dostala se do parlamentu. Teď je jeho ozdobou, za poměrně krátké funkční období už si ale stačila uříznout takovou ostudu, že se na její účet pobavila celá země.

Fotky plavkách, vystrčený zadeček, minisukně, teď už fotky od profesionálů. Takové poklady lze najít na sociálních sítích Romany Tabák, donedávna tenistky a dnes již slovenské poslankyně.

V parlamentu jde bezesporu o tu největší kočku. A nepochybně má i ona podíl na tom, že hnutí OĽANO premiéra Igora Matoviče s náskokem ovládlo volby.

Jenže půvab a sexy postava, to na politiku nestačí. O tom už se právě i Romana Tabák přesvědčila. 

Tahle kočka okouzlila slovenské voliče.

Když se na Slovensku v červenci řešila opsaná diplomová práce šéfa hnutí Jsme rodina Borise Kollára, Tabák dorazila na koaliční jednání s přísným výrazem a slovy, že bude od Kollára žádat vysvětlení. 

Slovenská poslankyně Romana Tabák

Když pak vycházela, zářila už úsměvem jako sluníčko, že prý je všechno v pořádku a že Kollár všechny přesvědčil. Jak, to už ale říct nedokázala.

„Řekl, že všechno bylo v souladu se zákonem. (...) Prostě držíme spolu, takže jsem ráda, že zůstává na svém postu a všechno je tak, jak je. (...) Každý má úsměv na tváři, protože si vážíme, že přišel mezi nás. (...) Mně to stačilo, s tím, že jsem zjistila, že zůstává na tom postu,“ odpovídala překotně na dotazy novinářů.

Slovenská poslankyně Romana Tabák

Romana Tabák na párty. A to v hodně odvážném outfitu!

Z poslankyně si pak dělal legraci skoro celý slovenský internet.

Pro půvabnou Romanu šlo o nepříjemnou, ale jistě cennou zkušenost. A kdoví, třeba z ní jednou bude premiérka!

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:13 pondělí 4. ledna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 39
  • 25
  • 22
  • 20
  • 18
  • 17