Flegr se posmívá ochrnutému Šmuclerovi: Takhle dopadnou ti, co se vysmívají covidu-19

Zatímco zubař Roman Šmucler je dlouhodobým zastáncem promořování a koronavirovou pandemii zpočátku zlehčoval, evoluční biolog Jaroslav Flegr naopak často a rád Čechy straší katastrofickými scénáři. Když předseda stomatologické komory ochrnul na pravou stranu tváře po očkování proti covidu-19, netrvalo dlouho a jeho názorový oponent Flegr si do něj s chutí rýpl.

Roman Šmucler na Facebooku umístil fotografii, na které měl značně opuchlou pravou stranu obličeje. Svým přátelům se svěřil, že se jednalo o reakci na očkování proti koronaviru.

„Po druhé dávce očkování mi v souladu se známými komplikacemi napůl ochrnul obličej. Poradil jsem se s kolegy v USA a rychle to pořešil. Je to už o. k. Přesto jsem příznivcem indikovaného očkování. Ale nutit to pacientům nejde. Medicína musí dle zákona říkat pravdu a být důvěryhodná,“ napsal k fotografii Šmucler, který poté Expresu sdělil, že byl očkován vakcínou Pfizer.

„I když to vypadá děsivě, tak hrozné to nebylo, mohl jsem s tím i pracovat. U vakcíny Pfizer je známo, že má nejvíce vedlejších účinků, i když se o tom nejméně mluví, protože si firma sama zaplatila masivní reklamu, aby vydělala co nejvíce peněz,“ řekl nám Šmucler.

Romanu Šmuclerovi po očkování ochrnula pravá tvář.

Zatímco jeho přátelé mu přáli co nejrychlejší zotavení, evoluční biolog Jaroslav Flegr, který Šmuclerovi nemůže přijít na jméno, si do zubaře rýpl na sociální síti.

„Šmuclerovi po očkování ochrnula půlka obličeje. A tak dopadne každý, kdo si ze mě bude dělat legraci! S pozdravem covid-19,“ napsal Flegr, jehož zpráva o zdravotních problémech názorového oponenta očividně velmi pobavila.

Šmuclera Flegrovo rýpnutí evidentně pobavilo. V komentářích pod výše zmíněným tweetem se od zubaře objevil vzkaz „Dobrý“ s mrkajícím smajlíkem.

Předseda stomatologické komory poté na sociální síti sdílel aktuální fotografii, na které už vypadá o poznání lépe.

„Chce to pracovat dvacet hodin denně a zapomenete,“ hlásí zubař.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:50 pátek 1. října 2021. Anketa je uzavřena.

  • 43
  • 40
  • 25
  • 12
  • 10
  • 6